Haberler

Ağrı'da Kızılay'a kan bağış kampanyası devam ediyor

Güncelleme:

Ağrı'da Kızılay'a kan bağış kampanyası devam ediyor Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Türkiye genelinde kan stokları kritik seviyenin altına düşen Kızılay için başlatılan kan bağışı kampanyası Ağrı'da devam ediyor Başlatılan kampanya kapsamında Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk...

Ağrı'da Kızılay'a kan bağış kampanyası devam ediyor

AĞRI - Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Türkiye genelinde kan stokları kritik seviyenin altına düşen Kızılay için başlatılan kan bağışı kampanyası Ağrı'da devam ediyor

Başlatılan kampanya kapsamında Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ve eğitim camiasının yanı sıra kentte faaliyet gösteren Ağrı Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesindeki STK'lar iftardan sonra Cumhuriyet Caddesindeki Kızılay Kan Bağış Noktasına gelerek kan bağışında bulundu.

Başlatılan kan bağışı kampanyasına ilişkin açıklama yapan Ağrı Vefa Sosyal Destek Grubu İl Koordinatörü Vefa Çelik, Vefa Sosyal Destek Grubunun şuana kadar kentte yürüttüğü faaliyetleri anlatarak, sosyal sorumluluk gereği bünyelerinde bulunan STK'lar ile birlikte kan bağışında bulunduklarını söyledi.

'Kampanyamız üç gün sürecek'

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ise yaptığı açıklamada başlatılan kampanyaya eğitim camiası olarak üç gün boyunca milli eğitim personeli ile destek vereceklerini ifade ederek: " Başlatılan kampanyaya Ağrı olarak bizde destek vermek istedik. Sağ olsunlar öğretmenlerimiz ve okul müdürlerimizin yanı sıra öğrencilerimizde ciddi bir katılım sağladılar. Bu kampanyamız üç gün boyunca devam edecek. İnşallah katılım artarak devam edecektir. Bu bizim için çok önemli. Özellikle pandemi ve Ramazan ayı ile birleşmesi sebebi ile insanlar belki biraz tedirgin ama kan bağışının faydalı olduğunu düşünüyoruz. İnsanların böyle dönemlerde kan verme ile alakalı tereddütleri var. Bizde bura da bir farkındalık yaratmak istedik. Bu sağlık açısından da önemli. Her kesi bu yüzden kan vermeye davet ediyoruz" dedi.

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı da koronavirüs pandemisi nedeni ile Kızılay Kan stoklarının kritik seviyenin altına indiğini ve bu yüzden ülke genelinde kan bağış kampanyası başlatıldığını belirterek, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Koronavirüs Kızılay Ağrı Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title