Haberler

Afili Aşk dizisinde "Kadına şiddete hayır" sahnesi sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Afili Aşk dizisinin yeni bölümünde son zamanlarda artış gösteren kadın cinayeti ve şiddetine gönderme yapıldı. "Kadın hayır diyorsa hayırdır" sözlerine sosyal medyadan birçok olumlu mesaj yağdı.

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Afili Aşk dizisinin son bölümünde kadına şiddet ve cinayetlere dikkat çekildi. Dizinin o sahnesi ise sosyal medya büyük yankı uyandırdı.

"KADIN HAYIR DİYORSA HAYIRDIR"

Afili Aşk'ın son bölümüne 'Kerem' ve 'Muammer' karakteri arasındaki diyalog damga vurdu. Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Kerem'in Muammer'le kavgasında sarf ettiği "Çapkınlığın da bir raconu olur. Evli kadına bakılmaz. Kadın hayır diyorsa hayırdır." sözleri sosyal medyaya damga vurdu.

Afili Aşk dizisinde 'Kadına şiddete hayır' sahnesi sosyal medyayı salladı

SEN ANLAT KARADENİZ'E GÖNDERME YAPTILAR

Diziyi izleyenler şiddet sahneleriyle gündeme gelen Sen Anlat Karadeniz'in 54 bölümde veremediği mesajı bir sahne ile verdiğini söyledi.

Afili Aşk dizisinde 'Kadına şiddete hayır' sahnesi sosyal medyayı salladı

Afili Aşk dizisinde 'Kadına şiddete hayır' sahnesi sosyal medyayı salladı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Kanal D Haberler

500

Yorumlar (42)

Mehmet:

Herkes rant peşinde. Kadınları düşünüyormışmış. Hepsi kendi derdinde. Bir kere bir kadın öyle giyinir mi açık saçık. Kimse bunun yanlış birşey olduğunu paylaşmaz tabi

26
21
yanıtYanıtla
haklı:

bunun sebebi herkesçe malum ama kimse itiraf etmek istemiyor çünkü bakan erkekler için kadın bedeni zevkli bişey, o yüzden kadının kapanmasına hayır derler, bu tür giyinmenin erkekleri tahrik ettiğini de kimse kabul etmek istemez. ne acı ki kadınlar da beğenilmek , kabul görmek adına bu çirkin duruma alet oluyorlar farkında değiller.

yanıt4
yanıt0
xx:

kadının ne giydiğinden sanane? ben sana gelip bu ne kılık lan git üstüne adam akıllı birşey giy desem normal mi karşılarsın beyin ölümü gerçekleşmiş ithal morbius sığırı kardeşim?

yanıt2
yanıt4
......:

''Kadın hayır diyorsa hayırdır '' ok. Ama bunu da kabul edelim, bu devirde kadınların yüzde 99. 9''u erkeğin yakasından düşmüyor. Edep ve haya mı kaldı da hayırsa hayırdır. .

29
14
yanıtYanıtla
BU NE YAMAN ÇELİŞKİ:

Adama yumruk atması çok mu normal? Kadına şiddeti, şiddetin başka bir türü ile eleştirmek ne kadar doğru? Biz şiddetin her türlüsüne karşıyız!!! Siz de öyle olun. Saygılar efenim.

26
3
yanıtYanıtla
sacmalik:

iyi de ben superman baktim diye ucmam mi gerek yada bilmem ninja filmi baktim diye deli dana gibi ziplamak mi gerek zaten filmi gercek sanir ise bakan mal o ne isterse yapsin ne yapacak ise yine yapar dunya da nerde manyak deli var ise film ve dizilerin sucu ne tani aile ici sapik dizilere bence karsiyim de kavgasiz silahsiz film dizi mi olur kanal 7 gibi india filmi koysun herkes bakar iken insanin uykusu geliyor bir deli bir sey yapti diye o yasak bu yasak yerine sucluya iyi ceza verin bence

3
23
yanıtYanıtla
Bruce lee:

LAN SENİ DAYAK SARHOŞU YAPARIM.O KADAR UZUN YAZIYI KİM OKUCAK GERZEK.

yanıt23
yanıt0
YETMİŞÜÇ:

Erkek kadını aldatırsa çapkınlık yapmış olur sorun olmaz. ama kadın kocasını aldatırsa kadın ne yapmış olur bunu herkes biliyor. o nedenle kimse kadın erkek eşit hakka sahiptir demesin. Erkek kadından her zaman üstündür ve dünyanın sonuna kadar hep üstün kalacaktır.

6
14
yanıtYanıtla
sTEVEN:

NE KADIN İÇİN NE DE ERKEK İÇİN ÇAPKINLIK DENİLEN ZİNA İLLETİ MEŞRU SAYILAMAZ

yanıt14
yanıt0
TERETEREREEE:

boş yorum geçtik

yanıt0
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title