Haberler

Adıyaman'da yemek yiyen kadını taciz ettiği iddia edilen Suriyeliler ile Türk vatandaşları arasında kavga çıktı!

Güncelleme:

Adıyaman'da, yemek yiyen kadını taciz ettiği öne sürülen Suriye uyruklu şüpheli ile Türk vatandaşları arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı, 3 kişi ise gözaltına alındı.

Adıyaman'da, yemek yiyen kadını taciz ettiği öne sürülen Suriye uyruklu şüpheli ile Türk vatandaşları arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı, 3 kişi ise gözaltına alındı. Kavgada yaralan 3 kişi olay yerine çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

KADININ YAKINLARI İLE SURİYELİLER ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Olay, akşam saatlerinde Eskisaray Mahallesi'nde meydana geldi. Gölbaşı Caddesi üzerinde bir restorantta yemek yediği sırada ismi öğrenilemeyen kadın, kendisine laf attığını öne sürdüğü Suriye uyruklu şüpheliye tepki gösterdi. Kadının haber vermesiyle gelen yakınları ile Suriye uyruklu şüpheli arasında kavga çıktı. Bu sırada olay yerine Suriye uyruklu şüphelinin yakınlarının da gelişiyle kavga büyüdü.

POLİS BİBER GAZIYLA MÜDAHALE ETTİ

Büyüyen kavga ihbarla olay yerine gelen polis tarafından biber gazlı müdahale ile sonlandırıldı. Kavgada yaralan 3 kişi olay yerine çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis tarafından kavgaya karıştığı belirlenen 3 şüpheli ise gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Suriye Haberler

500

Yorumlar (166)

Vahap:

Suriyeli mazlum ve masum kardeşlerimiz savaştan kaçarak ülkemize sığındı. Bize düşen onlara sahip çıkmak. Ensar olarak muhacire destek olmak. Bencil olmayalım. Komşusu tokken aç yatan bizden deyildir. Bu millet her daim mazlumun yanında olmuştur.

23
320
yanıtYanıtla
hülagu:

bunlar bilinçli getirildi ve şimdi de çoğalıyorlar . bop projesi tıkır tıkır işliyor. siz daha ensar muhacir muhabbeti yapın. ileride bunlar devletin ve milletin başına öyle belalar açacak ki millet perişan olacak.

yanıt75
yanıt2
YAZ:

VAHAP SEN BESLE OZAMAN EVİNDE MAZLUMMUŞ MASUMMUŞ YAAA BÖYLE BİRDE KORUYAN MAHLUKLAR ÇIKMIYORMU İNSAN HEP ÇİLEDEN ÇIKIYOR

yanıt62
yanıt2
kaderrr:

acaba bu olaylar sureyılere yapılan ıftıramı yoksa hemen laf atılıyor tel edıyor ne işin var burada tek denmıyor hemen surıyelıyı dovmeye kalkılıyor bıraz farklı bır olay

5
54
yanıtYanıtla
Göktuğ:

Bunlara acımayacaksın . Kimin memleketinde kimin eşine kimin kızına bakıp taciz ediyorlar . TÜRK MİLLETİYİZ BİZ. Uyumayın ey ahali uyumayın . Vatanın içinde bize sarkıntılık yapıyorlar . Benim karım , çocuğum değil ki demeyin . Biz Türk Milletiyiz . Türk olan herkes kardeşimiz . Aksi durumda kesin cezasını . Bu namussuzlara savaştan kaçan namertlere bizim askerimiz şehit olurken nargile yapan puştlara rahat vermeyin. . .

45
1
yanıtYanıtla
VARMIŞ:

Vatanına hayrı olmayanın , vatanımıza ne hayrı olur. Sır dışı edilmeli bu haydutlar.

43
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SURIYELİLERİN UZERİNE OYNANAN BIR ALGI OYUNU VAR BUNLAR MASUM INSANLARA IFTIRA ISE YAZIK

2
40
yanıtYanıtla
her şey:

algı yapma

yanıt8
yanıt0
noyan:

heee algı yakında hissedersın biyerınde algımı değilmi anlarsın

yanıt1
yanıt0
anti trol:

görmüyor musun her gün suç işliyorlar, sana politikacıların yanlış icraatlarının arkasını toplama görevimi verildi. halkın yüzde doksanı istemiyor, senin gibi iki üç trol milletin nefretini çoğaltmak tan başka bir işe yaramaz.

yanıt1
yanıt0
Tüm 166 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title