Haberler

Adıyaman'a giriş ve çıkışlarda 'korona' kontrolü

Güncelleme:

Adıyaman'a giriş ve çıkışlarda 'korona' kontrolü Adıyaman'ın giriş ve çıkışlarında araçlardaki vatandaşların ateşi ölçülüyor Korona virüsüne karşı Adıyaman'ın giriş ve çıkışlarında araçlar durdurularak sürücü ve yolcuların ateşi ölçülüyor.

Adıyaman'a giriş ve çıkışlarda 'korona' kontrolü

Adıyaman'ın giriş ve çıkışlarında araçlardaki vatandaşların ateşi ölçülüyor

ADIYAMAN - Korona virüsüne karşı Adıyaman'ın giriş ve çıkışlarında araçlar durdurularak sürücü ve yolcuların ateşi ölçülüyor.

Adıyaman'da korona virüsüne (Kovid-19) karşı tedbirler arttırıldı. Kent genelinde 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmaması, kapalı olması gereken işletmelerin açılmaması için güvenlik güçleri denetimlerini sürdürürken, yeni bir tedbir daha uygulamaya konuldu.

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez başkanlığında toplanan Jandarma Alay Komutanı Albay Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz ve Halk Sağlığı Başkanı Mustafa Kutlu, Adıyaman'a giriş ve çıkışların kontrol altına alınmasını kararlaştırdı.

Korona virüsü tedbirleri kapsamında Gölbaşı, Çelikhan, Narince bölgelerinden kente giriş ve çıkışlarda güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri denetimlere başladı.

Uygulama noktalarında polis ekipleri tarafından durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcuların ateşi sağlık ekipleri tarafından ölçülüyor. Sağlık ekipleri, vücut ısısı 38 derecenin üzerindeki yolcuların iletişim bilgilerini alarak, takiplerini sağlayıp hastanelere yönlendiriyor. Vatandaşlar yapılan bu uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.

Uygulamadan dolayı yetkililere teşekkür eden vatandaşlar, "Böyle bir uygulamanın olması çok güzel bir şey, hem bizim açımızdan hem de toplum açısından. Bizlerde en azından kendimizi bilinçlendirmiş oluyoruz. Adıyaman'a girmeden durdurulduk şuanda arkadaşlar gerekli işlemleri yaptılar. Form dolduracağız. Bizlerde en azından sağlıklı olup olmadığımızı öğreneceğiz. Bizlerde gittiğimiz yerlerde bunu anlatırsak en azından bunu genişletmiş olacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Adıyaman Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title