Haberler

Adem Ljajic: Eğer Burak Yılmaz Sezon Başında Gelseydi Daha Farklı Olurdu

Güncelleme:

Çaykur Rizespor maçının yıldızı Adem Ljajic'ten Burak Yılmaz'a övgü dolu sözlerde bulundu. Ljajic, "Eğer Burak Yılmaz sezon başında gelseydi daha farklı olurdu." dedi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 27. haftasının kapanış maçında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 7-2 mağlup etti. 2 gol, 3 asistle maça damga vuran Adem Ljajic, "Öncelikle Güven'i tebrik ediyorum. Burak'ı da aynı zamanda... Burak sezon başından beri bizimle olsaydı şu anda sıralamada çok farklı bir yerde olabilirdik. Bugün attığım gollerden çok yaptığım asistler beni mutlu etti." dedi.

"UMARIM SENEYE DE BURADA OLURUM"

Başarılı oyuncu, "Umarım önümüzdeki sene de burada olurum. Sahada arkadaşlarım için, takım için her şeyimi vermeye çalışıyorum. Beşiktaş'ta oynamaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Umarım hem seneye hem de uzun yıllar burada kalırım." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adem Ljajic Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (2)

Dogru:

Burak on numara

1
2
yanıtYanıtla
yasin-7:

umarım adem Ljajiç uzun süre formamızı giyer. ligimizde pozisyon olarak ondan iyisi yok. kanatlarda da visca ve trezeguet bi harika

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title