Haberler

Beşiktaş, Anlaşma Gereği Sezon Sonunda Adem Ljajic'i 6,5 Milyon Euroya Almak Zorunda

Güncelleme:

Adem Ljajic, 20 maçta en az 45 dakika sahada kaldığı için anlaşma gereği Beşiktaş, Sırp oyuncunun bonservisini 6,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında almak zorunda.

Sırp oyuncunun çıktığı maç sayısından ötürü 6,5 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesinin devreye girdiği belirtilirken ekonomik sıkıntıdaki siyah-beyazlıların İtalyan ekibinden yeni bir ödeme planı talep edebileceği konuşuluyor.

20 MAÇTA EN AZ 45 DAKİKA OYNADI

Beşiktaş'ın Torino'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Adem Ljajic'in geleceği merak konusu olurken, sürpriz bir gerçek ortaya çıktı... beIN Sports'un haberine göre sözleşmesinde 6,5 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Sırp oyuncu, kontratta bulunan belirli maç sayısını da (20 maçta en az 45'er dakika) doldurdu. Yani Siyah-Beyazlılar, İtalya Serie A ekibi Torino'ya 6,5 milyon euroyu sezon sonunda ödemek zorunda.

YENİ BİR ÖDEME PLANI TALEP EDİLEBİLİR

Ljajic'i kadrosunda tutmak istese de yaşanan mali krizden dolayı gelecek sezon futbol takımı bütçesinde zorunlu bir tasarrufa gitmeyi planlayan Beşiktaş'ın yıldız oyuncu için Torino'dan yeni bir ödeme planı talep edebileceği konuşuluyor. 6.5 milyon euroyu taksitlere böldürmek isteyen başkan Fikret Orman ve kurmaylarının İtalyan yöneticilerle masaya oturacağı sızan bilgiler arasında.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (9)

misafir sanatçı:

Şu büyük kulüplerimizin düştüğü hale bakın eskiden 6.5 değil 16.5 verirlerdi eeee bol keseden transferlerin sonu işte böyle oluyor.Batmış bizim büyükler ahada görürsünüz araplar alırsa araplara satılırlar.....

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

oh olsun sizlere kus kafalilar acik gözüm diye gecinin nah size

3
0
yanıtYanıtla
Tim0135:

Ula figoo 6.5 euro olsa ne yapacaktın,nsl ödeyecektin yahu :))

2
0
yanıtYanıtla
gaddar:

HAŞIRT !!!!

2
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

ama adam oynuyor

1
1
yanıtYanıtla
azo:

Nişan ve düğünlerde iyi oynuyormuş gerçekten !!!

yanıt1
yanıt2
CONSINOV:

parası olana bedava sayılır bu adam için. Dandik defanslara 3 m 5 m verildiğini düşününüce

0
1
yanıtYanıtla
KARTAL YÜKSEKTEN UÇAR:

TALİSCA VE ABUBAKARI ALAMADIK LJAJİC E O PARA AZ BİLE ADAM OYNUYOR ALALIM NE OLACAK. . BOŞŞ YORUM DA YAPMAYIN GENÇLER FENERİN ONCA TRANSFERİ VAR DA NOLMUŞŞ?

0
1
yanıtYanıtla
team system:

Beşiktaş Başkanı Çağlar Söğüncüyü almak için takımı ile temas halinde ! Fikret Orman Çağları hiç seyrediyor mu ? Milli Takımda çok kötü performans sergiliyor hiç mi görmüyor , kendi takımında yedek , oynatılmıyor , bütün bunlar oluyorken nasıl olupta Çağlar transferi düşünülebiliyor ! Fikret Orman futboldan maalesef çok anlamıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title