Haberler

Adana İçişleri Bakanı Soylu, Adana'da/ek

İçişleri Bakanı Soylu, Adana'da/EKBAKAN SOYLU: SON BİR HAFTADA 21 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun seçim bürosu açılışına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta son 1 hafta içerisinde 21 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Soylu, Adana'da/EK

BAKAN SOYLU: SON BİR HAFTADA 21 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun seçim bürosu açılışına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta son 1 hafta içerisinde 21 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Bakanlar Jülide Sarıeroğlu ve Süleyman Soylu, ilk olarak seçim otobüsüyle Adana turu yapıp, vatandaşlara hediyeler dağıttı. Daha sonra Bakan Soylu, Bakan Sarıeroğlu'nun Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılışta konuşan Bakan Sarıeroğlu, 16 yıldır bir yandan hizmet etmek için mücadele ettiklerini, diğer yandan da önlerine çıkan engelleri aştıklarını kaydetti. 'Teröristlerin inlerine gireceğiz' dedikten sonra bunu Allah'ın izniyle başardıklarını belirten Bakan Sarıeroğlu, "Biz terörle bahsederken, yine diğer adaylara bakıyoruz terörle mücadelenin 'T'sini ağızlarına almıyorlar. Yıkma düşüncesinde olanlara inat biz hem birlik beraberliğimizin pekişmesi için, hem ülkemizi çok daha yüksek seviyelere getirmek için, daha fazla yatırım, üretim, istihdam için, bayrağımız, ezanımız, vatanımız, milletimiz için yolumuzdan asla dönmeyeceğiz. Büyüme rakamları açıklandı; ilk çeyrekte 7,4. Büyümeye devam ediyoruz. Bugün itibariyle gazamız mübarek olsun, Kandil'e operasyon başlattık? dedi. PKK'YA DAĞLARA DAR ETTİK

Türkiye'nin geçirdiği zorlu süreçleri ve AK Parti hükümetinin yaptığı yatırımları anlatan Bakan Soylu ise şöyle konuştu:

'Her şeyi inkar etsinler ama bir şeyi inkar edemezler. Allah'a yemin olsun ki biz bu ülkeyi hainlere teslime etmedik. Terörle mücadeleyi yarım bırakalım mı' Bu PKK'ya dağları dar ettik. Sıçan gibi kaçıyorlar, biliyorsunuz değil mi? Sadece son 6-7 günde güvenlik güçlerimiz Şırnak'ta 21 tane teröristi etkisiz hale getirdiler. Peki gençlerimizi zehirlemek isteyen, zihinlerini köreltmek isteyen uyuşturucu? Okul etrafında uyuşturucu satanı ne yapın dedim? O çok bilmişler aşağı vurdular, yukarı vurdular. Ama biz dediğimizi yaptık; yılbaşından bugüne kadar 9 bin 500 uyuşturucu satıcısını kodese tıktık. Bu uyuşturucu bir terör saldırısı gibidir ve ülkemizin insanını ve gençlerimizi hedef almaktadır. Kökeni Avrupa. Danimarka, Avusturya, Belçika'da üretip Türkiye'ye gönderiyorlar. Nasıl PKK'ya finans sağlıyorlarsa, nasıl FETÖ'yü muhafaza ediyorlarsa aynen uyuşturucu konusunda da bu ülkeyi hedef almış durumdadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıdır, bu ülkede tek bir uyuşturucu satıcısı kalmayacak ve hepsini silip süpüreceğiz inşallah.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title