Haberler

Oyuncu Deniz Bezek'in öldüğü hemzemin geçitteki kazayla ilgili davada karar verildi

Güncelleme:

Adana'da hemzemin geçitte trenin çarptığı dizi oyuncusu Deniz Bezek'in yaşamını yitirdiği kazayla ilgili davada yargılanan TCDD görevlisine 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Adana Sıfır Bir dizisinde rol alan Deniz Bezek, 2018 yılında Adana'da otomobiliyle hemzemin geçitten geçmeye çalışırken lokomotif çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazayla ilgili görülen davada TCDD görevlisine verilen ceza ise belli oldu.

TAKSİRLE ÖLÜME NEDEN OLMA SUÇUNDAN CEZALANDIRILMASI İSTENDİ

Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuksuz yargılanan TCDD görevlisi İlker I. katılmadı. Kazada hayatını kaybeden oyuncu Deniz Bezek'in annesi Hesin ve babası Necmettin Bezek ile tarafların avukatları duruşmada hazır bulundu. Esas hakkındaki mütalaasını sunan savcı, Adli Tıp Kurumunun kusur raporunda sanık İlker I'nın asli, ölen Bezek'in ise tali kusurlu olduğunun belirtildiğine dikkati çekerek, sanığın "taksirle ölüme neden olma" suçundan cezalandırılmasını istedi.

Oyuncu Deniz Bezek'in öldüğü hemzemin geçitteki kazayla ilgili davada karar verildiDeniz Bezek

4 YIL 2 AY HAPİS CEZASI ALDI

Bezek'in annesi ve babası, sanıktan şikayetçi oldu. İlker I'yı "taksirle ölüme neden olma" suçundan 5 yıl hapse mahkum eden mahkeme heyeti, duruşmalardaki iyi halini dikkate alarak sanığın cezasını 4 yıl 2 aya indirdi.

KAZA NASIL OLDU?

Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi'nde 20 Ağustos 2018'de dizi oyuncusu Deniz Bezek, kullandığı 45 YB 0865 plakalı otomobile hemzemin geçitte trenin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. "İhmali davranışla kasten öldürme" suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan TCDD görevlisi İlker I, ev hapsi kararıyla tahliye edilmişti.

Oyuncu Deniz Bezek'in öldüğü hemzemin geçitteki kazayla ilgili davada karar verildi

Oyuncu Deniz Bezek'in öldüğü hemzemin geçitteki kazayla ilgili davada karar verildi

Kaynak: AA / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (12)

ARAPSAÇI İLİŞKİLER:

ceza almaması gerek. Bariyeri indirmeyi unutmaya 5 yıl hapis ağır olmuş.

4
10
yanıtYanıtla
cosmos:

ünlümü adamı ilkt defa görüyom o ünlüyse ben ünsüzüm

10
4
yanıtYanıtla
KRALEX:

4 YIL VAYBE CEZAYA BAKK

3
8
yanıtYanıtla
ref:

Adamı bilerek öldürseydi denetimli serbestlikten belkide cıkardı

9
0
yanıtYanıtla
Kamu spotu:

Müteveffanın tali kusuru geçerken sağa sola bakmaması, sanığın ise bariyeri kapatmaması. Siz siz olun yeşil ışıkta geçerken direkt yola dalmayın, sağınıza solunuza bakın.

6
0
yanıtYanıtla
serdar:

ÖLEN ZATEN ÖLMÜŞ BARİ ÖLDÜRENİN KASTEN ÖLDÜRMEDİGİ İÇİN PARA CEZASI VERİLMELİYDİ TÜH

2
3
yanıtYanıtla
Yok öyle değil:

Bence doğru bir karar değil, tren makinisti asli kusurlu olamaz çünkü yaklaşık 60-70 km hızla giden tren fren yapsa duruncaya kadar neredeyse 1 km yol gider. Bundan dolayı istese de kazayı tren makinisti engelleyemez. Araç sürücüsü hemzemin geçitten geçerken dikkat etmeliydi. Tabii ki bir can gitti, ancak bu araç sürücüsünün kendi hatası. Allah rahmet eylesin, ailesine de Allah sabırlar versin. Öte yandan haksız yere ceza alan makinistin de hayatı karardı.

4
1
yanıtYanıtla
zahid:

TCDD görevlisi makinist değil, bariyer kapama görevlisi oluyor bu olayda.

yanıt1
yanıt0
Esra çimen:

ya siz iyi misiniz yorumlarını bastan sona okudum ne kadar cahil ne kadar karaktersiz yapınız var ortada bir can gitmiş birinin kalkmış o ünlüyse ben neyim diyor senin beynin hangi zihniyette be biri diyor ceza az almış o acıyı ben yaşadım aynı mahallede büyüdük abimdi o benim o helva sizin evinizde kavrulmadigi için güzel geliyor ates düştüğü yeri yakar cahilce konuşmak yerine rahmetlinin arkasindsn bir fatiha okuyun da insan olun

1
0
yanıtYanıtla
Hadi yardimci:

Can gitmis.sizce bu ceza adil miki olumunde tali kusurlu.yapmayin ya.ailesinin ve yakinlarinin cektigi ve cekecegini dusunun.keske olmasaydi.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title