Haberler

Adana'da dehşet...Amcasını beklerken böyle vuruldu

Güncelleme:

Adana'da dehşet...Amcasını beklerken böyle vuruldu Adana'da silahlı saldırı güvenlik kamerasında Adana'da evinin önünde amcasıyla buluşmak için bekleyen bir kişi silahlı saldırıya uğradı.

Adana'da dehşet...Amcasını beklerken böyle vuruldu

Adana'da silahlı saldırı güvenlik kamerasında

ADANA - Adana'da evinin önünde amcasıyla buluşmak için bekleyen bir kişi silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi 70565 Sokakta meydana geldi. Geçen 11 Haziran günü sokak başında evinin önünde amcasını bekleyen Alican Atabey (26), bu sırada sokağın sonundan elinde pompalı tüfekle gelen iddiaya göre cezaevi firarisi A.Y.'nin silahlı saldırısına uğradı. Atabey'in sağ ayağına ateş eden A.Y., kaçarak uzaklaştı.

Ambulans ile hastaneye kaldırılan Atabey, kendisini vuran kişiden şikayetçi oldu. Polisin A.Y.'yi arama çalışması sürerken Atabey'in Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.

Genç adam, kendisini vuran kişinin daha önceden husumetli olduğu C.A. ile N.A. tarafından para karşılığında tutulduğunu iddia ederken şimdi biran önce kendisini silahla yaralayan kişinin bulunmasını istiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Atabey 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title