Haberler

Acun Ilıcalı, yıllar önce davalık olduğu eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'ya resti çekti: Onunla asla çalışmam

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, kendisine küfür ve hakarette bulunduğu için davalık olduğu eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın yeniden yarışmaya katılacağına dair iddialara "Yapımlarımda ona asla yer vermem" diyerek cevap verdi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, önceki gün Cüneyt Özdemir ile canlı yayın yaparak hakkında merak edilen soruları cevapladı. Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında bir soru üzerine de resti çekerek konuyu kapattı.

"HERHANGİ BİR YAPIMIMDA ONA YER VERMEM"

Cüneyt Özdemir, sosyal medya kullanıcılarından gelen Taner Tolga Tarlacı sorusunu Ilıcalı'ya yöneltti. Daha öncede kendisine hakaret ve küfür ettiği için Tarlacı ile davalık olan Ilıcalı "Şahsım hakkında söylediği o çirkin sözlerden sonra ona herhangi bir yapımımda asla yer vermem. Allah onun da gönlüne göre versin" dedi.

Acun Ilıcalı, yıllar önce davalık olduğu eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'ya resti çekti: Yüzünü görmek istemiyorum

"SURVIVOR'DA YARIŞMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Taner Tolga Tarlacı'nın gelecek sene Survivor'da yarışıp yarışmayacağı hakkındaki soru üzerine konuşan Acun Ilıcalı, "Asla böyle bir durum söz konusu olamaz. O şahsın benimle ilgili söylediği çirkin sözlerden sonra onunla bir yapımda çalışma şansım yok" ifadelerini kullandı.

Taner Tolga Tarlacı, 2011 yılında Survivor'da yarışmış ve sıra dışı hareketleriyle adından sıkça söz ettirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cüneyt Özdemir Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

PAŞALI:

1453 İstanbul''un Fethi kutlu olsun. Fatih Sultan Mehmet Han ve tüm askerlerimiz nur içinde yatsınlar. mekanları cennet olsun inşallah. Allah hepsinden razı olsun.

72
7
yanıtYanıtla
Ozi:

Haberin konusu ne sen neyin kafasını yaşıyorsun

yanıt4
yanıt6
...:

İyi yaparsın acun bey

15
5
yanıtYanıtla
Havva:

Acun keşke sen babam olsaydın

3
16
yanıtYanıtla
Nur seda:

Babanız duyarsa üzülür

yanıt4
yanıt0
Deli biriyim:

Para için mi yoksa kendi babandan mı sıkıldım ha bide bu arada ayptır ya ayıp

yanıt4
yanıt0
Meltem:

Bencede yer vermemesi lazım İsterse reytınleri alt üst yapsada Acun almamalıdır hiçte iyi bir örnek deyildi .

16
3
yanıtYanıtla
Başkentli:

Tabiki çalışmazsın adam senin bütün kurgularını ifşa etti.

9
10
yanıtYanıtla
Sino:

Acun Abi haklı

11
5
yanıtYanıtla
Selçuk:

Acun ılıcalı taner tolga tarlacıyı survivor all star kadrosuna almaz

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title