Haberler

Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin final tarihi ve yerini paylaştı

Güncelleme:

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de finale çok az bir süre kalırken, final tarihi ve yeri merak ediliyordu. Survivor Panorama'ya konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin finalinin 13-14 Temmuz'da İstanbul'da yapılacağını söyledi.

Ekranların reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2020'de finale sayılı günler kala heyecan ve gerilim üst seviyede yaşanıyor. Survivor'da yaşanan son gelişmelerin ele alındığı Survivor Panorama programına katılan Acun Ilıcalı, herkesin cevabını merak ettiği, "Survivor 2020 finali ne zaman?" ve "Survivor 2020 finali nerede yapılacak?" sorularına yanıt verdi.

SURVİVOR 2020 FİNALİ NE ZAMAN VE NEREDE YAPILACAK?

Finale sayılı günler kaldığını belirten Acun Ilıcalı, ilerleyen günlerde büyük sürprizlerin olacağını ve son haftanın inanılmaz geçeceğini ifade etti.

Acun Ilıcalı, Survivor 2020 final tarihinin ise 13-14 Temmuz'da İstanbul'da yapılacağını söyledi. Ilıcalı, "Final İstanbul'da olacak ancak yeri henüz tam belli değil. Görüşmelerimiz devam ediyor, bir yer bakıyoruz. Eğer olursa çok enteresan bir yerde yapılacak Survivor finali. Finale ise sadece eski yarışmacılar ile Survivor 2020 yarışmacılarının aileleri katılacak. Ailelere 4 kişilik kontenjan versek herhalde yine 100 kişi olacak" ifadelerini kullandı.

SURVİVOR 2020'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

Öte yandan, Survivor 2020'de bu hafta adaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta eleme kotasında Sercan, Nisa ve Evrim bulunuyordu. SMS oylaması sonuçlarına göre en az oyu alan Evrim adaya veda etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

SIKTI:

Bağımlılık yaparak oyun izletiyorlar. Bana ne faydası var? Ayrıca oturmuşlar 4-5 kişi sırf olayları yorumluyorlar. Ne bu? Şu iyi attı bu atamadı eee yani?

10
0
yanıtYanıtla
Kağan:

Hayret, acun Türk halkından kazandığı parayı ilk defa ülkemizde harcayacak.

5
0
yanıtYanıtla
Gürcü:

Hayatımda bu kadar boş bir program görmedim.

2
0
yanıtYanıtla
Gün:

Artık Survivor yapmasın bence.Sıkıcı oldu .Ses yarışması ,yetenek yarışması öyle.Yeni formatlar bulması lazım ya da nadasa yatırsın birkac sene.

2
0
yanıtYanıtla
aga:

bir de halk fakir derler her yere msj bir sacmalik icin 24 tv basinda herkes de cep pc araba o da yetmez gibi ay bu model eski yeni model gelecek cep de derler sanki yenisi geldigi zaman sen aldigin zaman bir sey girecek bir yerine kisaca bu programa sadece 1 kere baktim onda musafir var idi ac ac dedi diye yani bir deli yuzunden iki uc saat gitti halk her seyi niye bu kadar gercek saniyor daha anlamiyorum adamlar zengin olur ise nr yapar iken halk kavgasini yapiyor sanal da tam sanal deli dol

2
0
yanıtYanıtla
NE ACUN MUŞ ARKADAŞ:

YEYİN MİLLETİN REYTİNG PARALARINI

1
0
yanıtYanıtla
mine:

acun aska daldi gencleri adada unuttu bitir artik gina geldi

1
0
yanıtYanıtla
Ali:

Final Salıpazarı Galataport limanında yapılacak..

0
0
yanıtYanıtla
meto:

Ülkemizde bu kadar sorun ve acı varken senin saçma sapan programların ilgi ve haber olması gerçekten düşündürücü.

0
0
yanıtYanıtla
tuncay çevik:

adaya geldiğinden beri ağlayan mızmızlanan Nisa devam, savaşçı EVRİME VEDA YARIŞMANIN ADI SURVIVOR NASIL SURVIVOR OY İLE BİRİNCİ PERFORMANS HİÇ HESAPTA YOK SAVAŞANDA BİR YAN GELİP AĞLAYANDA,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title