Haberler

Acun Ilıcalı'dan Şaşkınlık Yaratan Turabi Açıklaması: Survivor'da Oyun Oynama Şansın Gözükmüyor

Güncelleme:

Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde sakatlanmıştı. Acun Ilıcalı, "Öğrendiğimiz kadarı ile bundan sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor" dedi.

Geçtiğimiz günlerde sakatlanan Turabi için Acun Ilıcalı'dan herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. Ilıcalı "Turabi seninle ilgili konuşmamız lazım. Önemli bir konu var. Çok geçmiş olsun. Metin abinin yaptığı araştırma sonucu durumunun tahminimizden daha büyük bir hasar görmüşsün" ifadelerini kullandı.

"SAKATLIĞIN KALICI BİR ŞEKLE DÖNÜŞEBİLİR"

Turabi'nin geçirdiği sakatlığın ciddi olduğunun altını çizen Ilıcalı, "Öğrendiğimiz kadarı ile bundan sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor. Eğer oynarsan şu aşamada sakatlığın kalıcı bir şekle dönüşebilir" dedi.

"SENİ ŞUAN ELEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Ilıcalı, Turabi'ye seni şuan elemeyi düşünmüyoruz diyerek "Eleme konuşması yapmıyorum. Ama oynama şansın da yok" diye konuştu. Turabi ise, "Ben oynayacağımı ispatlayabilirim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Turabi TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (61)

Leda:

Madem artık oyun oynama şansı yok ne diye orada durup başka yarışmacıların hakkı yeniyor ki? Berna''nın dizinde çatlak oldu diye kızı elediniz Turabi''yi neden göndermiyorsunuz? Bir tarafta benchte oturup oyun oynayamayan fakat kazanılan ödüllerden yararlanan Turabi öteki tarafta ise oyun oynayıp kazanan veya kaybeden yarışmacı. Hangisi sizce daha adaletli olur? Oyun oynayan yarışmacılara haksızlık. .

21
5
yanıtYanıtla
Büşra:

Turabi git ya iyh itichiiii :)

20
4
yanıtYanıtla
Harbici:

Büşra, arkadaşlığımız yalan oldu :)

yanıt0
yanıt2
GÖLGE:

Turabi''nin ipini çektiler .

20
1
yanıtYanıtla
ss:

başkası olsa çoktan elemişlerdi. izlemicem artık iki yüzlülük bu

11
8
yanıtYanıtla
Nay:

Bu yarışmayı sadece Turabi var diye seyrediyorduk ailecek. O giderse yarışmanın bir anlamı kalmıyor bizim için. Ayrıca zaten Acun Turabiyi elemek için fırsat bekliyordu. Sakatlığı bahane edip adamı eleyecek gibi görünüyor. Çok büyük bir haksızlık bu.

7
10
yanıtYanıtla
DURU:

turabi bence artık gitsin daha fazla ekran kirliliği istemiyoruz. .

12
4
yanıtYanıtla
turabi:

acun reklam yapıyor zaten en baştan beri turabiye karşı bir tavrı vardı turabi sevenleri nerdesiniz. turabi yoksa kimi izlicez adammı var

5
11
yanıtYanıtla
12345:

turabi adam mı :)turabinin yaptıklarını başka bi yarışmacı yapsa şimdiye diskalifiye olmuştu reyting uğruna bu tuhaf tipi elemiyo

yanıt5
yanıt3
başkan:

allah kimseye zeval vermesin arkadaşlar hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum ama iyi bir oyuncu gitmesini istemem herşeyin hayırlısı olur inşallah

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title