Haberler

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kimdir? Banu Ilıcalı kaç yaşında?

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 3 yıl önce evlenen kızı Banu Ilıcalı'nın hamile olduğu öğrenildi. Magazin gündeminde yankı uyandıran gelişme sonrası Banu Ilıcalı kaç yaşında, Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kimdir, gibi konular merak edildi. Peki, Banu Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı'nın "Mucize Çocuk" olarak tanımladığı kızı Banu Ilıcalı'nın hamile olduğu yönündeki haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. 3 yıl önce evlenen ve hayatını kamera önünde yaşamayı tercih etmeyen Ilıcalı, hamileliği hakkında henüz bir açıklama yapılmazken Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kimdir? Banu Ilıcalı kaç yaşında gibi konular merak edildi.

ACUN ILICALI'NIN KIZI BANU ILICALI KİMDİR?

Banu Ilıcalı Doğum Tarihi: 29 Ocak 1990

Banu Ilıcalı Kaç Yaşında: 30 yaşında

Banu Ilıcalı Eş: Efe Ceyhun (e. 2016)

Banu Ilıcalı Eğitim: Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi (2012–2016)

Banu Ilıcalı Ebeveynler: Acun Ilıcalı, Seda Başbuğ

Banu Ilıcalı Büyükanneler ve büyükbabalar: İlknur Ilıcalı, Ergün Ilıcalı

Banu Ilıcalı Amca: Ömer Cenker Ilıcalı

Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı babası ile birlikte çalışıyor. Geçtiğimiz yıl Banu Ilıcalı'yı evlendiren Acun Ilıcalı, kızına hayli düşkün. Banu Ilıcalı, Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile evliliğinden dünyaya gelmiştir.

ACUN ILICALI İLK EŞİ SEDA BAŞBUĞ KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliği 1988 yılında başladı, 1993 yılında boşanmayla bitti. Kamuoyundan uzak duran Seda Başbuğ, medyanın gündemine Acun Ilıcalı'dan olan kızı Banu Ilıcalı'nın düğünü ile geldi. Seda Başbuğ, 22 Haziran 2019 tarihinde Orhun Yazıcı ile evlendi.

LEYLA ILICALI KİMDİR?

Leyla Ilıcalı Doğum Tarihi : 2004

Leyla Ilıcalı Kaç Yaşında: 16 yaşında

Leyla Ilıcalı Ebeveynler: Acun Ilıcalı, Zeynep Ilıcalı

Leyla Ilıcalı Büyükanneler ve büyükbabalar: İlknur Ilıcalı, Ergün Ilıcalı, Sumru Yılmaz

Televizyon dünyasının önemli isimlerinden Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı 2004 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi Zeynep Yılmaz'dır. Acun Ilıcalının ikinci eşi olan Zeynep Yılmaz'ın bir de Yasemin isminde bir kızı vardır. Leyla Ilıcalı 2004, Yasemin Ilıcalı ise 2007 doğumludur. 2016 yılında babası Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz anlaşmalı olarak boşanmışlardır.

Seneler önce Yeteneksizsiniz yarışmasına da katılan Leyla ve Yasemin kardeşlerden bu kez Leyla Ilıcalı 2018 Yılbaşı Özel programında yer almaktadır. Baba tarafından aslen Erzurum'ludur.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Alparslan Türkeş Alparslan Türkeş Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı Gündem Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Remzi Kıran:

Acele kaldırsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title