Haberler

Acun Ilıcalı'nın 30 yaş küçük sevgilisi O Ses Türkiye'de ortaya çıktı

Güncelleme:

Bir süredir Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu iddia edilen Çağla Ayça Altunkaya'nın O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında olduğu ortaya çıktı. Çağla'nın görüntüsünün ekrana verilmesi Acun'dan sevgilisine jest olarak yorumlandı.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yazdan beri aşk yaşadığı iddia edilen Çağla Ayça Altınkaya'yı kanalında ağırladı. Altunkaya'nın O Ses Türkiye yılbaşı programında görüntülerinin ortaya çıkması, aşklarının hala devam ettiği yönünde yorumlara neden oldu.

İLK KEZ ÇEŞME'DE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Acun Ilıcalı, kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı'ndan geçtiğimiz yıl boşanmış ardından adı manken Itır Esen'le adı aşk dedikodularına karışmıştı. Esen'le ilişki yaşadığı yönündeki haberlere sessiz kalan Ilıcalı, birkaç ay sonra kendisinden 30 yaş küçük Çağla Ayça Altunkaya ile Çeşme'de objektiflere yakalanmıştı.

Acun Ilıcalı'nın 30 yaş küçük sevgilisi O Ses Türkiye'de ortaya çıktı

O SES TÜRKİYE'DE ORTAYA ÇIKTI

Son olarak Temmuz ayında sürat teknesiyle Mikanos'a geçerken görüntülenen ikiliden Çağla Ayça Altunkaya, TV8'in sevilen programıO Ses Türkiye'nin yılbaşı programında ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'nın 30 yaş küçük sevgilisi O Ses Türkiye'de ortaya çıktı

"AŞKINI İLAN ETTİ"

Magazin Gündemi sayfasının haberine göre, O Ses Türkiye yılbaşı çekimlerinde hazır bulunan Çağla Altunkaya'nın İbrahim Büyükak'ın sahnede şarkı söylediği sırada oynadığı anın görüntüsü ekranlara verildi. Bu olay sonrası "Acun aşkını ilan etti" yorumları yapıldı.

Acun Ilıcalı'nın 30 yaş küçük sevgilisi O Ses Türkiye'de ortaya çıktı

SOSYAL MEDYA HESABINDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Altunkaya'nın sosyal medya hesabından MasterChef ve O Ses Türkiye stüdyolarından yakın zamanda fotoğraf paylaşması, ikilinin aşklarına son gaz devam ettikleri de konuşuldu.

Acun Ilıcalı'nın 30 yaş küçük sevgilisi O Ses Türkiye'de ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'nın 30 yaş küçük sevgilisi O Ses Türkiye'de ortaya çıktı

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağla Ayça Altunkaya O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (63)

ÇARŞI:

PARANIZ OLUNCA PEDOFILI OLMUYORSUNUZ ARKADAŞLAR. EN BUYUK ORNEGI BU ADAMDIR.

146
3
yanıtYanıtla
MİÇO:

kıskanma çalış seninde olur adamın kafası çalışıyor o ortam öyle

yanıt8
yanıt47
ilahii:

Aralarında yaş farkı olunca pedofili olmuyor. şimdi bu kız 10 yaşında değil ya. . hayır adamın niyetini de anlarız da ya kızın açgözlülüğü??daha çok parası olsun diye babası yaşında adam. .

yanıt20
yanıt5
Emre:

Miço denen salak, fiyatın nedir senin?

yanıt10
yanıt0
hayat:

bu adam pedofili kesin

32
5
yanıtYanıtla
Yunus:

Müslüman ayaklarına, ne rezil bir ülkede yaşıyoruz !

21
12
yanıtYanıtla
Müftü yardımcısı....:

NEDEN MÜSLÜMANLARA LAF EDECEK YER ARIYORSUN NE ALAKA YANİ

yanıt12
yanıt10
HAYATİ:

HEE ACUN DA BEŞ VAKİT NAMAZDA NİYAZDA. . HER SENE HACCA GİDER. . HATTA ADAM EVLİYA EVLİYA. . . . . . MÜSLÜMANLIKLA, ACUN UN UÇKURUNU NASIL BAĞDAŞTIRDIN ANLAYAMADIM. . .

yanıt0
yanıt0
HABERLER:

BUNUN PEDOFİLİ OLMASI GEREKMEZ Mİ. .

29
4
yanıtYanıtla
BİRAZ MANTIK LÜTFEN:

Aç bir araştır be arkadaş '' PEDOFİLİ '' ne demek diye , ondan sonra yaz . Kız yirmi yaşında sen pedofiliden bahsediyorsun . Yok '' Bebefili '' tövbe yarabbi

yanıt7
yanıt12
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title