Haberler

Acun duyurdu! G.Saray ve Bursa'da oynayan yıldız futbolcu Survivor'da

Güncelleme:

Bir dönem Bursaspor ve Galatasaray gibi kulüplerin başarısı için ter döken Sercan Yıldırım, Survivor 2020'de ünlüler takımında yer alacak. Haberi, Acun Ilıcalı duyurdu.

Survivor 2020 için gün sayılırken, ünlüler takımında yer alacak bir isim daha belli oldu. Acun Ilıcalı, futbolcu Sercan Yıldırım'ın Survivor 2020'de yarışacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü futbolcu Sercan Yıldırım Survivor'da yer alacak. Acun Ilıcalı, Yıldırım'ın ekranların izlenme rekorları kıran programı Survivor'da yarışacağı haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Acun duyurdu! G.Saray ve Bursa'da oynayan yıldız futbolcu Survivor'da

Şubat ayında ekranlara dönmeye hazırlanan Survivor'da yarışmacılar da yavaş yavaş belli oluyor. Ünlüler-Gönüllüler formatında sürecek olan Survivor 2020'de sürpriz ismi Acun Ilıcalı Instagram hesabından açıkladı.

BURSASPOR VE GALATASARAY'DA OYNADI

Acun Ilıcalı, Bursaspor ve Galatasaray'da forma giymiş olan futbolcu Sercan Yıldırım'ın Survivor 2020 kadrosunda olacağını belirtti ve kendisine başarılar diledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

fenerli:

Arda Turan ıda al boşta zaten hatta Hasan Şaş ıda al şampiyonluk hayal olduğu için yalandan kabadayılık yapacağı bir durum da yok kadro tamamlanır :)))

9
7
yanıtYanıtla
GSLİ:

NİHATIN VERDİĞİ ÖZ GÜVEN TİPİK BİR FENERESYON TARAFTARI

yanıt4
yanıt2
AvunAbi:

Arda Turan ve Emre belözoğlunuda al açun baba kurtar biziiiğğğğğğğ

3
0
yanıtYanıtla
bin ali in ali simsek:

afferın acun memleketın beka meselesını cozmussun

2
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bu programlari takip eden edecekler varmi daha?

1
0
yanıtYanıtla
XXXX PORTİİK:

bir bitmedin yeter bıktık artık acun şu survivoru yapma artık saçma sapan bir program tadı kaçtı ve bence sen acun tv8 de sat birine televizyonculukta yapma milletin psikolojisini kültür ve değerlerini bozdun böyle saçma programlarla

1
0
yanıtYanıtla
BALKAN KÜRDÜ..CCC..:

NE KADAR ÖNEMLİ BİR HABER ACUN TEŞEKKÜR EDERİZ. . HA HA HA . . . KİM LA BU

0
1
yanıtYanıtla
Zalim:

Bu Ada''m işi biliyor . . para nerde orda . . Ona göre oynuyor. . ?

0
0
yanıtYanıtla
ZINDIK:

YINE BIR DUMEN COK BUYUK IS YAPTIN

0
0
yanıtYanıtla
BURSA:

Başlıkta niye Galatasarayın ismi daha önce yazıyor ve Galatasaray etiketleniyor da Bursaspor niye etiketlenmiyor ayrıca Bursa değil BURSASPOR. Bursaspor düşmanları sizi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title