Haberler

Açılışını Kılıçdaroğlu'nun yaptığı 70 milyonluk stat bomboş kaldı

Güncelleme:

İzmir Tire'de 70 milyon TL'ye yapılan ve açılışını Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı stat maç yapacak takım olmadığı için boş duruyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi işbirliğiyle yaklaşık 70 milyon lira harcanarak UEFA standartlarında bir stadyum inşa edildi. Dönemin Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, stada kendi adını verdi. 15 bin kişilik Tire Tayfur Çiçek Stadyumu'nun açılışı ise 15 Nisan 2018'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

KENT MERKEZİNE 100 KM UZAK

İzmir kent merkezine 100 kilometre uzaklıkta olan ve şehrin büyük takımlarının kullanamadığı stadyumdan TFF 3. Lig takımı Tire 1922 Spor Kulübü faydalanıyordu. Ancak takım Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş'a devredildi. Aktaş da kulübün adını Buca Futbol Kulübü olarak değiştirdi. Takım Buca'ya taşınınca stat da sahipsiz kaldı.

BU SEZON TEK MAÇ OYNANDI

Akşam'ın haberine göre; Hiçbir kulübün maçlarını oynamadığı stadın kapılarına kilit vuruldu. Belediye görevlilerinin dönem dönem çim bakımını gerçekleştirdiği stadyum, bu sezon şimdiye kadar sadece Türkiye Kupası'nda Altınordu ile Konya 1922 arasındaki müsabakaya ev sahipliği yaptı. 70 milyon TL harcanarak yapılan stadyumun kaderine terk edildi.

AMATÖR TAKIM DA KULLANMIYOR

Yerel seçimlerde Tire Belediye Başkanı seçilen İyi Partli Atakan Duran ilk iş olarak stadın ismini Tire Gazi Mustafa Kemal Stadı olarak değiştirdi. Duran'ın yeterli taraftar desteği olmadığı gerekçesiyle amatör ligdeki Tire Belediyespor'un maçlarını 15 bin kişilik statta oynamasına izin vermediği, 4 Eylül Stadı'nda oynamasını istediği ileri sürüldü.

Açılışını Kılıçdaroğlu'nun yaptığı 70 milyonluk stat bomboş kaldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Tire Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

Adınızı Yazın:

Mersin stadını da AKP yapmıştı. Şimdilerde Mersin İdman Yurdu diye bir takım yok. Stad çürümeye terkedildi.

49
42
yanıtYanıtla
ADINI SEN YAZ:

BAHSETTİĞİN STADI 1 PROFESYONEL 4 AMATÖR TAKIM KULLANMAKTADIR. SALLAMADAN ÖNCE ARAŞTIR.

yanıt44
yanıt9
Cbot:

Yalan ! Kullaniliyor. . Cocuklar, Amatör takimlar ne olacak? Sayilmaz mi bunlar? Aslinda bunlar daha önemli.

yanıt19
yanıt19
neydecen:

heykelden iydir ama bu da boş olmuş :D

30
36
yanıtYanıtla
sami:

Heykelleri parasını toplasan boş melihin ankarada boşa harcadığı oyuncaklara verdiği kadar tutmaz. bencede çok yapıldı bunu kabul ediyorum ama şu anda ilçelere bile milllet bahçesi yapılıyor hemde çayırlar kazınıyor sonra kum beton yapılıp ara yerlere hazır çimen koyuluyor masraf kardeşim masraf israf ve Allahın sevmediği şey. git ankaraya istanbula 10 tane fazla yap bahçeyi ilçlerde ne işi var.

yanıt33
yanıt4
murtaza:

ellerini attıkları herşey kuruyor partiyi de bitirdi

26
19
yanıtYanıtla
dsfsdf:

insanlara bir yararı olmayan bir içraat yapıldıysa bakın tarihe kesin chp nin imzası vardır

18
24
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

Düsünün bi bu adam iktidara gelirse ne olur?

13
18
yanıtYanıtla
codelover:

tamam çevirin heykel müzesine. kaybedecek bişey yok izmirli sever heykeli.

18
12
yanıtYanıtla
REİS:

Bu adam neye tutunsa elinde kalıyor ya ahahahah

14
13
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title