Haberler

Abdurrahim Albayrak, VAR kayıtlarıyla ilgili yaptığı açıklama için ceza aldı!

Güncelleme:

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, geçtiğimiz sezon Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe maçında VAR kayıtlarıyla ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle 6222 sayılı yasağı gereği idari para cezası aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'a, 14 Nisan 2019'da Ülker Stadı'nda VAR kayıtlarıyla ilgili verdiği demeçten dolayı 6222 sayılı yasa gereği 5 bin 14 TL idari para cezası verdi.

Abdurrahim Albayrak, VAR kayıtlarıyla ilgili yaptığı açıklama için ceza aldı!

ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN VAR KAYITLARI AÇIKLAMASI

Elimizde VAR kayıtları ve sesleri var diyen Abdurrahim Albayrak, "Bu kadar çabamıza, bu kadar ekonomik krizdeki emeğimize yazıktır, günahtır. Öbür kulüplere de yapılmasın. Eğer bir takım şampiyon ilan edilecekse, açık açık şampiyon yapsınlar. Herkes de boşu boşuna uğraşmasın. Bu kadar emeğe yazık günah değil mi? Bildiğim bir çok şey var. Bana söylenen çok şeyler var. Türk futbolu adına üzülüyorum. Son derece de kızgınım. Zamanı geldiği zaman çok şey paylaşacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500

Yorumlar (37)

Adınızı Yazın:

bu cinconun işi hep dalavere sahtekarlık genlerine işlemiş yiğitsen söyle olanları

26
15
yanıtYanıtla
Download:

Sahtekarlıklar 1907 den 1923 1942 2010-2011 ve 2019''a kadar genleriniz den hiç çıkmamış

yanıt3
yanıt8
FANATİK GALATASARAY lı:

KİMSE BOŞ KONUŞMASIN GEÇEN SENE VAR SAYESİNDE FB KÜMEDE KALDI gs ye gelince VAR değil sadece 2 maçta hakemler sayesinde puan aldı bir okadar da hakkı yiyildi ilk yarıda ve şunu unutmayınız ki gs hakemler veya var sayesinde gitse bile 9 10 puan önde iken şampiyonluğu kaptıran başakşehiri eleştirin buda şampiyon olmamıza en büyük sebeptir.

9
9
yanıtYanıtla
...:

Kardeş kimse boş konuşmasın demişsin ama malesef sen boş konuşmuşssun. Keşke beyin nakli mümkün olsa da size birazcık nakil yapılsa

yanıt6
yanıt1
nirvana:

Gs geçen sene 23 hakem puanı aldı . Normalde ancak onuncu olurdu . Belki Fb nin de arkasında kalırdı .

yanıt3
yanıt0
Fanatik fenerli:

Sıktır lan pezevenk herkes sizmş

yanıt2
yanıt5
MERT:

FANATİK FENERLİ MAÇLARI NERENLE İZLİYORSUN LAN. . EĞER KIÇ. . . IN LA İZLİYORSAN GS MAÇLARINDAN BAŞKA BİR ŞEY GÖREMEZSİN. . OĞLUM YATACAKSINIZ KALKAÇAKSINIZ GS Yİ GÖRECEKSİNİZ. . SİZ GS GÖRÜNCE KIRMIZI GÖRMÜŞ ÖKÜZ GİBİ OLUYORSUNUZ. . . ALLAHIN DANALARI. . .

yanıt5
yanıt1
M.Çek:

Doğrusu hakemlerin size katkısı inkar edilemez. Ama Başakşehir olacağına sizin şampiyon olmanıza da sevindim. Onlara da az katkı sağlanmadı ama beceremediler.

yanıt0
yanıt0
?????:

nirvana biz her zaman arkanızdayız rahat olun siz ;)

yanıt0
yanıt0
YAZIK:

Adam kendi ağzıyla itiraf etmiş. ''Eğer bir takım şampiyon ilan edilecekse, açık açık şampiyon yapsınlar''. Bu sözlerden birkaç hafta sonra şampiyon oldular. Eee şampiyon olunca herzamanki gibi VAR kayıtları da yalan oldu. Ben ömrümde bu kadar ağlayan ve bu kadar beyinsiz bir yönetici görmedim.

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title