Haberler

Abdurrahim Albayrak, Monaco'ya Mbaye Diagne'yi önerdi!

Güncelleme:

Monaco Kulübüyle iyi ilişki içerisinde olduklarını söyleyen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Senegalli oyuncu Mbaye Diagne'yi Fransız ekibine önerdi.

Galatasaray'da transferi yılan hikayesine dönen Falcao için flaş bir teklif ortaya çıktı. Sarı kırmızılı takımın 2. başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Kolombiyalı golcünün durumunu görüşürken, geçen sezonun gol kralı Diagne'yi teklif ettiği öğrenildi. Monaco ile yakın ilişkiler kurduklarını söyleyen Albayrak'ın, Fransız kulübüne, "Diagne'yi düşünür müsünüz? diye sorduğu belirtildi.

"BELKİ SİZDE ÇOK İŞ YAPAR"

Albayrak'ın ayrıca, "Geçen sezon 30 gol attı. Biz de uyum sağlayamadı ama sizde belki çok iş yapar" diyerek öneride bulunduğu, Fransız kulübünün de bu ihtimali değerlendirmeye aldığı aktarıldı. Bunun üzerine Ben Yedder dışında başka forvet takviyesi daha planlayan Monaco kulüp idarecilerinin Diagne'yi ihtimaller arasına yazdıkları belirtildi.

Abdurrahim Albayrak, Monaco'ya Mbaye Diagne'yi önerdi!

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Böylece Monaco'dan Falcao'yu istediği şartlarda almaya hazırlanan Galatasaray, Diagne'yi vererek bir taşla iki kuş vurmayı planlıyor. Monaco'nun, alacağı ikinci forvet konusunda pürüz yaşaması halinde son ihtimal olarak Diagne'yi değerlendirme olasılığı bulunuyor.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Mbaye Diagne Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (15)

misafir:

falcao yu bedava veya düşük fiyata iste. diagneyi 13 milyona saymaya kalk. kabul etmeleri için fransızlar aptal olmalı

27
10
yanıtYanıtla
misafir gergadan:

Kaç kere yazdım fener kolarovu galata falcaoyu alamaz bunlar taraftarı uyutuyor diye Allah utandırmadı dediğim çıktı.Taraftar uyutuldu yine fener neyse yine ciddi transferler yaptı şimdi Allah için gs bu kadroyla şampıyonlar liginde avaraj ligdede orta sıralara oynar......

4
16
yanıtYanıtla
mmmm:

yiyecen lafını. . unutma bu sözünüde sözümüde. .

yanıt1
yanıt0
basketçi:

fener ciddi transferler yaptı?? galatasaray kadrosunu korudu şampiyon olan üstüne zaten 20 tane oyuncu mu alsın bide ne gerek var. en azından ligde götürür. cl de averaj olsa nolur her sene 40 m euro geliyor. dilencilik yapmıyor en azından.

yanıt1
yanıt1
ALİ AGA:

Helal uyanık apdürrahim, o adamlar o futboşcuna 2 m euro vermezler ha

6
7
yanıtYanıtla
Ferdi:

Bu Diagne bir gitmedi meymenetsiz kendini dev aynasında gören şımarık bundan ne köy olur ne kasaba

8
3
yanıtYanıtla
7-0:

ali guzu basgan fenev sampuan

6
2
yanıtYanıtla
kerizsaray.:

ulan herkes sizmi de şu diagneye 15 milyon euro verecek:D :D 2 milyon euroya verirseniz eger yatın kalkın dua edin

4
4
yanıtYanıtla
Protester:

Lafa bak çay demle! geçen sezon 30 gol attı. Biz de uyum sağlayamadı ama sizde belki çok iş yapar. Tam bir karadeniz fıkrası. Allahtan uyum sağlayamamış bide sağlasa 70 gol atardı herhalde. 50 krş luk ekmeği 20 kuruşa satan, ne yapıyorsun ula temel diye sorduklarında da sürümden kazanayrum diye cevapladığı fıkrayı bilmeyenler varsa Abdulrahim Albayrak ın bu haberini okusun. İkiside aynı ticari kafa

4
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Diagne devre arası hazırlık kampı geçirmedi.. İyi bir kondisyon alsaydı kendini gösterebilirdi. Önyargılı olmamak lazım..

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title