Haberler

Abdullah Gül'ün, Yaklaşık 3 Hafta Önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Görüştüğü Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Gazeteci Abdulkadir Selvi, katıldığı televizyon programında 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, yaklaşık 3 hafta önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü açıkladı.

Gazeteci Abdulkadir Selvi, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yaklaşık 3 hafta önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü, geçtiğimiz Ekim ayında ise SP lideri Temel Karamollaoğlu ilegörüştüğünü duyurdu.

Abdullah Gül'ün, Yaklaşık 3 Hafta Önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Görüştüğü Ortaya Çıktı

SELVİ: KEMAL KILIÇDAROĞLU 3 HAFTA ÖNCE ABDULLAH GÜL İLE GÖRÜŞTÜ

CNN TÜRK kanalında yayınlanan programda açıklamalarda bulunan gazeteci yazar Abdulkadir Selvi, Kemal Kılıçdaroğlu ile Abdullah Gül arasında yaklaşık 3 hafta önce bir görüşme yapıldığını belirtti. Selvi, görüşmeye ilişkin "Aslında sadece bir görüşme değil, Sayın Kılıçdaroğlu ile Kasım ayında yaptığı görüşme var Sayın Abdullah Gül'ün. Daha önce de Ekim ayında Temel Karamollaoğlu ile yapılan bir görüşme var Abdullah Gül ile. Ben onu hem Abdullah Gül kanadına, hem de Karamollaoğlu'nun bizzat kendisine sormuştum." dedi.

Abdullah Gül'ün, Yaklaşık 3 Hafta Önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Görüştüğü Ortaya Çıktı

"GÜNCEL SİYASET KONUŞULMADI"

Selvi, görüşmenin içeriği ile ilgili, "Sayın Kılıçdaroğlu 'güncel siyasete girmedik, dış politika ağırlıklı olarak görüştük. Dış politikadaki gelişmeleri değerlendirdik. Demokratik hukuk devleti ve ekonomiyi konuştuk, ancak güncel siyasete girmedik' diye Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları var." ifadelerini kullandı.

Abdullah Gül'ün, Yaklaşık 3 Hafta Önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Görüştüğü Ortaya Çıktı

"GÜL, KARAMOLLAOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ"

Abdullah Gül'ün, Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin olarak, "Sayın Temel Karamollaoğlu ile olan görüşme ise ekim ayında gerçekleşiyor. Karamollaoğlu'nun talebi üzerine gerçekleşiyor, kendisi onu söyledi. 24 Haziran seçimlerinin sonuçlarını konuştuk, ufuk turu yaptık. Görüşmede biz iki kişiydik, Sayın Gül'ün yanında da birisi vardı. Oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik, gerek olursa da yeniden bir görüşme yapabiliriz, Abdullah Bey bizim eski dava arkadaşımız." ifadelerini kullandı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title