Haberler

Abdullah Avcı, Beşiktaş'a veda etti

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yollarını ayırma kararı verdiği Teknik Direktör Abdullah Avcı, kişisel sayfasından bir açıklamada bulunarak teknik ekibe ve taraftara teşekkür etti.

Son dönemde üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş yönetiminin dün bir görüşme yaparak yollarını ayırma kararı verdiği Teknik Direktör Abdullah Avcı, kişisel sayfasından açıklama yaptı.

Avcı şu ifadeleri kullandı:

"10 Haziran 2019 günü başladığım Beşiktaş Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü görevim 24 Ocak 2020 tarihi itibariyle son bulmuştur. Süreç boyunca karşılaştığımız tüm zorluklara rağmen Beşiktaş Kulübü'ne hizmet etmenin büyük onurunu yaşadım. Bir aile olmanın ilk kuralına sadık kalıp sorunlarımızı yansıtmamanın doğru olduğuna inandım. İmkansızlıklarda kenetlenmeyi, sorunlara değil çözümlere odaklanmayı seçtim. Yaşadığımız tüm maddi ve manevi zorluklarda yanımda duran teknik ekibime, bana olan inancı ve anlayışı için minnettarım. İyi ve kötü kötü günde desteğini esirgemeyen, tutkusu ve coşkusu ile bana unutulmaz anlar yaşatan Beşiktaş taraftarına da sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu ayrılığın, hak ettikleri başarıyı getirmesini temenni ederim. Saygılarımla."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdullah Avcı Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (6)

Amasyalı:

Adamın kariyerini 3-5maçla sorgulamayın arkadaşlar. Adamın 20 yıllık kariyerinde lig kupa Avrupa sayısız şampiyonluk kupaları ile dolu......

1
0
yanıtYanıtla
CEBECİ:

Bu adama ücret te tazminatta helal. Ne de olsa adamın bıraktığı takım, lig, kupa, Avrupa üç kulvarda da yoluna devam ediyor....

1
0
yanıtYanıtla
ALFANZO:

Suç hocadan ziyade teknik heyette. Transfer yok takım yok. Beşiktaş taraftarı nankördür anlamaz gerçi. Sonuçta takımı uzun yıllar sonra iki yıl üst üste şampiyon yapan Şenol Hocayı harcadınız. Abdullah Avcı onun yanında ne? Haklısınız. . Bu mantıkla daha çok şampiyonluklar görürsünüz. .

1
0
yanıtYanıtla
katipoğlu-uşak:

adam isen tazminat alma hadi bakalım sayın avcu

0
0
yanıtYanıtla
m acar:

abdullah avcı gibi bazı hocalar kulüplerin zor zamanında gelir kıymetleri anlaşılmaz maddi durum iyi ve transfer yapıldıgı dönemde herkes şampiyon yapar

0
0
yanıtYanıtla
bjk:

8 maç 7 kayıp, güle güle git bence

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title