Haberler

Liverpool'un İstediği Abdülkadir Ömür: Elimiz Kolumuz Bağlı, Kulüp Kal Der Kalırız

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 2'nci yarısına Antalya'da hazırlanan Trabzonspor'da genç futbolcu Abdülkadir Ömür takımın kamp yatığı otelde basın toplantısı düzenledi. Abdülkadir Ömür takımdaki genç oyuncuların varlığıyla ilgili olarak, "Çok mutluluk verici bizim hayalimizdi. Ortak arkadaşlarımızın burada olması Trabzonspor için önemli. Burada diğer genç oyuncularla yaşıt sayılırız. 3 yıldır A Takımdayım. Yusuf ağabey, Kamil ağabey bize yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım bir çoğu burada kalır elimizden geleni yapacağız" dedi.

"HAYALİM "BURADA BAŞARILI OLARAK AVRUPA'YA GİTMEK"

Uzun vadeli plan yapmadığını, önceliğinin Trabzonspor'un başarısı olduğunu söyleyen Ömür, "Bu soru bana A Takıma çıktıkça soruluyor. Beni ben yapan Trabzonspor'dur. Burada başarılar elde etmek istiyorum. Burada başarı etmeden Avrupa'ya gitmek istemiyorum. Öncelik Trabzonspor. Ben de umarım Avrupa'da oynarım. Iniesta'yı örnek alıyorum. Kimseyle tartışmayan bir karakter olarak onu örnek alıyorum Oyun stili olarak Messi'ye benzetiliyor olmak güzel, o dünyanın en iyi futbolcusu. İnşallah ona benzetilmeye layık olabilirim. Hayalim burada başarılı olarak Avrupa'ya gitmek" açıklamasını yaptı.

Liverpool'un İstediği Abdülkadir Ömür: Elimiz Kolumuz Bağlı, Kulüp Kal Der Kalırız!

"ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI, KULÜP KAL DER KALIRIZ"

İsminin İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool ile anılması hakkında ise Abdülkadir, "Liverpool çok önemli bir kulüp. Teklifler ve görüşmeler kulübümüzün konuşacağı şeyler. Başkanımızla ilişkiler devam ediyoruz. Elimiz kolumuz bağlı, kulüp kal der kalırız. Önümüzde çok kritik bir Medipol Başakşehir maçı var" şeklinde konuştu.

"BURAK YILMAZ'IN GİDİŞİ TRABZONSPOR İÇİN HAYIRLI OLDU"

Abdülkadir Ömür, Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz ile ilgili de, "Burak ağabeyle birlikte birlikte iyi bir ilişkimiz var. Gidişi Trabzonspor için hayırlı oldu. Saha dışında konuşur ederiz. İşimiz gereği sahada elimizden geleni yaparız biz dışarıda görüşmeye devam ederiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Abdülkadir Ömür Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (12)

Palavra:

Liverpoll seni ne yapsin..3 dakika top suremiyon daha ..

8
19
yanıtYanıtla
usta:

kıskanma palavracı. o topcu sizde olsa yere göğe sığdıramazsınız onu.

yanıt2
yanıt1
AA:

DOGRU SEN IYI ETUT ETMISSIN. DANGALAK ZATEN PALAVRA OLARAK KENDINI SOYLEMISSIN.

yanıt1
yanıt1
asıl senin hayatın palavera:

senin bildiğin tarlayı süren 3 dakikalık öküzlerden değil bu çocuk o sebeple senin kapasite yetmez anlamaya.

yanıt0
yanıt1
TANER:

çakma messııı seni

2
4
yanıtYanıtla
YALAN:

Liverpol senden baskasini bulmadi mi güldürmeyin insani

2
4
yanıtYanıtla
GS LI:

gazla doldurulmuş futbolcular. . .

4
1
yanıtYanıtla
BİLİRKİŞİ:

HAKLISIN KARŞİM OZAN QABAK 80 MİLYONA EUROYA REAL MADRİD''E HAYIRLI OLSUN.

yanıt1
yanıt1
ilyas ÇİFTCİ - ÇAYELİ:

Eski FB Lİ Trabzonlu Cemil TURAN topu aldığı zaman seri hareketlerle sürerdi. Sen o stilde oynayan futbolcusun. Serdar BALİ, Soner, Metin ve İskender GÖNEN, ide hatirlamanı dilerim. sen her takımda futbolu oynursın, sen TRABZON, lusun.

1
1
yanıtYanıtla
Goofle:

Burdan istanbulculara selam... kiskanmayin birkere de. Trabzonspor bir genc harekati baslatti bakti Iyi gidiyor istanbul kadavralari, kiskanip aynisini yapmaya calisiyorlar...

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title