Haberler

7'nci Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı'nın Açılışı Yapıldı

7'nci Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı'nın açılışı yapıldı 7'nci Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı kapılarını açtıİSTANBUL - Dünyanın önde gelen fuarları arasında gösterilen 7'nci Uluslararası Demiryolu, Hafif...

7'nci Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı'nın açılışı yapıldı

7'nci Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı kapılarını açtı

İSTANBUL - Dünyanın önde gelen fuarları arasında gösterilen 7'nci Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı-Eurasia Rail 2017 İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilere kapılarını açtı.

Dünyanın en büyük demiryolu fuarlarından biri olarak gösterilen 7'nci Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı- Eurasia Rail 2017 düzenlenen açılış töreniyle ziyaretçilerine kapılarını açtı. İstanbul Fuar Merkezi'ndeki fuarın açılış törenine, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın ile yerli ve yabancı çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme ile Ekonomi Bakanlığı, TÜVASAŞ, TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ, KOSGEB ve UIC tarafından desteklenen fuarın açılışı protokol konuşmalarıyla başladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, konuşmasında Türkiye'nin raylı sistemlere yaptığı yatırımlara dikkat çekerken 2023 hedeflere ulaşma yolunda ulaştırma çalışmalarına yapılan yatırımların önemini belirtti. Ardından birçok sistemin meraklılarına tanıtıldığı fuarın açılış kurdelesi kesildi.

"Ulaştırma yatırımları bugün rakamsal itibariyle 304 milyar Türk Lirasına ulaşmıştır"

Türkiye'de demir yoluna yapılan yatırımlarla çok başarılı sistemler oluşturulduğunun altını çizen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, "Hükümetlerimizin son 14 yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğu ulaştırma yatırımları bugün rakamsal itibariyle 304 milyar Türk Lirasına ulaşmıştır. Son 14 yıl içerisinde demir yolu sektörümüze yapılan yatırım miktarı 60 milyar Türk Lirasıdır. Yeni nesil milli elektrikli dizel tren setimiz ve ayrıca yeni nesil milli yük vagon çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam etmektedir. Türkiye koşar adımlarla 2023 yılına yaklaşırken demir yolu sektörünün gelişmesi, 2023 yılında hedeflediğimiz 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmamızda büyük bir katkı sağlayacaktır" dedi.

Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanındaki uluslararası üretici ve tedarikçilerin ürün, hizmet ve teknolojilerini tanıtmasını sağlayan fuar 4 Mart tarihine kadar İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Sektörün profesyonellerinin ziyaretçilerle buluşmasını sağlayan fuar raylı sistemler hakkındaki yeniliklerin yakından takip edilmesine de imkan sağlıyor. Fuardaki stantlarında tramvay, metro gibi sistemlerin maketleri üzerinden katılımcılara bilgi veren yetkililer raylı sistemler hakkında birçok ürünü de stantlarında ziyaretçilere sunuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Yüksel Coşkunyürek İstanbul Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title