Haberler

Akıllara durgunluk veren olay! 7 kadınla birden evlendi

Güncelleme:

İstanbul'da 41 yaşındaki Ömer S., imam nikahlı olarak 7 kadınla evlendi. Akıllara durgunluk veren olayda kadınlardan biri, "Çiftçilik işi gereği hayvan almak için şehir dışına gittiğini söyleyerek haftanın 6 günü eve gelmediği oluyordu" dedi.

İstanbul'da pes dedirten bir olay yaşandı. 41 yaşındaki Ömer S., imam nikahlı olarak 7 kadınla evlendi. 7 eşinden toplam 5 çocuğu bulunan genç adam, yıllarca birbirlerinden haberleri olmayan eşlerle yaşadı.

Bir kaynana Ömer'i aradığında telefonu diğer kadının açması üzerine iki eş birbirinden haberdar oldu. Dedektif gibi eşinin ilişkilerini araştıran bu eş, Ömer'in bütün oyununu bozdu. Kocasının kendisini yıllarca aldattığından habersiz olan dördüncü eşe de ulaşıldı.

"HAFTANIN ALTI GÜNÜ EVE GELMEDİĞİ OLUYORDU"

Sevgi Demir (31), yalanlarla geçen senelerini şöyle anlattı: "Ömer'le arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda tanıştım. Sene 2012'ydi. Peşimi hiç bırakmadı. 6 ay peşimden koştu. Üç kez evlendiğini artık sağlam bir evlilik yapmak istediğini, boşanma aşamasında olduğunu söyledi. Halbuki bekarmış! Aylar geçiyordu. Bu nedenle imam nikahı kıyılmasını kabul ettim. Hamile kaldım. Çiftçilik işi gereği hayvan almak için şehir dışına gittiğini söyleyerek haftanın 6 günü eve gelmediği oluyordu. Sonra birkaç semt ötemde başka kadınla yaşadığı ortaya çıktı. Tabii bunları öğrenmem senelerimi aldı.

Akıllara durgunluk veren olay! 7 kadınla birden evlendi

"DİĞER KADINLARA ULAŞTIK"

Çocuğumu doğurdum. Başıma talihsiz bir olay geldiği için yavrumdan uzun süre ayrı kaldım. Bu sürede çocuğuma annem baktı. Ömer, annemden bir miktar borç para aldı. Bir gün annem parayı istemek için Ömer'i aradığında telefonu Selin E. isimli bir kadın açtı. Ömer'in karısı olduğunu ve bir kızı olduğunu söyledi. Ömer bu yaşananlar sırasında Selin E.'ye karşı beni ve çocuğumu inkar etti. Ben de mahkemeye başvurarak oğlumun Ömer'in oğlu olduğunu ispatladım. Mahkeme kararı sonrası Selin E. ile el ele verip yaşadıklarımızı paylaştıkça diğer kadınlara ulaştık. Düşünün kocanızın evine ekmek getirmek için çalıştığını zannederken o başka kadınlarla uyuyor.

"SİZ DE SUSMAYIN"

Oğlumun böyle bir babası olduğu için çok üzülüyorum. Benim gibi bu adam tarafından, hatta benimle aynı durumda başka yerlerde başka adamlarla yaşayan kadınlara da buradan sesleniyorum. Ben korkmadım, susmadım. Siz de susmayın."

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500

Yorumlar (68)

erkin:

Imam nikahi ile evlenen kadina iyi olmus hatta az bile. Resmi nikah yapmazsan boyle kumessiz kaz gibi ortada kalirsin. Hala 500 sene geride yasiyorlar yazik bu ulkeye. Resmi nikahtan sonra yine yap imam nikahini ama sade imam nikahi ile sonuc boyle olur.

98
19
yanıtYanıtla
Vatandaş:

İmam Nikahı yapmayıpta . . . . sözün yokmu

yanıt6
yanıt6
müft:

erkin adını değiştir ama ne yapacağını söylemem kanal kapanır

yanıt5
yanıt14
DEPDEP:

O NASIL BİR İSİM ÖYLE BURSALIMISIN ERKİİİİN

yanıt5
yanıt11
istanbullu3461:

adam zengin olsaydı bunların hiç birinin sesi çıkmazdı nokta. Adamı tebrik ediyorum.

35
14
yanıtYanıtla
vallahi osmanlıyı özledik..:

helal olsun yigidim biz bir kadınla baş edemiyoruz adam 7 kadın idare ediyor farklı lezzetler alıyor adam.ne diyelim beline kuvvet yığidim.

27
22
yanıtYanıtla
Sen Özleme:

Umarım o farklı lezzetler içinde seni doğuranlar veya yakınındakiler yer almıyordur.

yanıt20
yanıt8
sivri:

umarım senin ailende de böyle şeyler olur osmanlıyı özledin mi o zaman görürsün

yanıt8
yanıt6
MEHMET ALİ:

Bir insanı bir kadın bir kere doğurur " seni doğuranlar ne demek.!?

yanıt3
yanıt5
AĞLANACAK HALİMİZE GÜLÜYORUZ ):

KADINLARIN 7 KOCALI HÜRMÜZÜ VARSA BİZİMDE YEDİ KARILI ÖMERİMİZ VAR :)

40
2
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title