Haberler

50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttı

Güncelleme:

Hercai dizisinin başrol oyuncusu Akın Akınözü, bir dergiye verdiği röportajda yıllar önce şişman olduğunu hatta 120 kilodan 70 kiloya kadar düştüğünü söyleyerek herkesi şaşırttı.

ATV ekranlarının büyük bir ilgiliyle izlenen Hercai dizisnin Miran'ı geçtiğimiz günlerde Vogue dergisine röportaj verdi. Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu bir dönem şişman olduğunu hatta 50 kilo verdiğini açıkladı.

50 KİLO VERDİ

Darwin'in "Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan. Değişime en çok adapte olabilendir hayatta kalan" sözünü çok sevdiğini söyleyen Akın Akınözü, "Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim" dedi. Yakışıklı oyuncu vücudundaki bu büyük değişimin tamamen iradeden geçtiğini de sözlerine ekledi.

50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttıAkın Akınözü'nün yeni hali

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır. 2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiş daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır. Akınözü aynı zamanda, Arkadaşlar İyidir, Payitaht Albüldamid ve Aslan Ailem dizilerinde rol almıştır.

İşte yakışıklı oyuncunun kilolu halleri...

50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttı

50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttı

50 kilo veren oyuncu Akın Akınözü'nün değişimi herkesi şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Charles Darwin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

ANLAMADIM:

PARDON DA HANGİ FOTOĞRAF KİLOLU HALİ ?

85
3
yanıtYanıtla
F.K.Ö.:

Bir erkek gözüyle söyleyim bu bebenin kro modeli beş para etmez diğer efendi hali daha iyi bazı adamlara istesende gitmiyor zorlamayınnn

60
8
yanıtYanıtla
Neco:

Eski halide yeni halide itici diziside itici

yanıt0
yanıt0
Meçhul:

Cok doğru tesbit bir bayan olarak söylemek isterim cok itici olmuş. Eski hali daha iyiydi

yanıt16
yanıt6
FOTOĞRAFÇI:

Kilolu halinin fotoğrafını gören var mı? ben göremedim de aynı fotolar dönüp duruyor

37
3
yanıtYanıtla
Çılgın Rahip:

Ben 36 kilo verdim kimse beni haber yapmadı

28
5
yanıtYanıtla
...:

Ben de 12 kilo verdim. Boşver sağlıklı olalım haber olmaya gerke yok :)

yanıt0
yanıt0
Boşver:

Reklam kokan haberler bunlar. Eski fotoğraflarda 120 KG ''lık bir hâli yok. . . .

24
3
yanıtYanıtla
Avni:

Kız yokmu

10
7
yanıtYanıtla
Apti:

Yok, ama abileri var

yanıt1
yanıt9
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title