Haberler

5 kız öğrenciye tacizle suçlanan öğretmen tutuklandı

Güncelleme:

Ordu'da 5 kız öğrenciye tacizde bulunduğu öne sürülen matematik öğretmeni çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu'da matematik öğretmeni E.S. (54), görevli olduğu ortaokulda, 5 kız öğrencisine tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

"SENİ SEVİYORUM" DİYE YAKINLIK KURMAYA ÇALIŞTI

Altınordu ilçesindeki bir ortaokulda matematik öğretmenliği yapan E.S., iddiaya göre, hepsi de 11 yaşında olan 5 kız öğrencisiyle, farklı zamanlarda kulaklarına "Seni seviyorum" diyerek yakınlık kurmaya çalıştı.

EKİPLER ANINDA HAREKETE GEÇTİ

Öğrenciler, öğretmenlerinin kendilerine yönelik davranışlarını ailelerine anlattı. Bunun üzerine öğrenci velileri, öğretmen E.S. hakkında şikayetçi oldu. Şikayet üzerine E.S., polis ekiplerince gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen E.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınordu 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (40)

BU YAPILAN HAYASIZLIKTIR.......:

HADİS-İ ŞERİF. . . . . . . . . - HAYASIZIN DİNİ OLMAZ VE HAYASIZ KİŞİ CENNETE GİREMEZ. . . . . . . . . -HADİS-İ ŞERİF. . . . .

35
3
yanıtYanıtla
adem:

okulda okuyan sadece 5 ogrencımı varmış dıyer ogrencıler nerdeymış onlara sordunuzmu bu ogretmen boyle bırşey yaptımı dıye

32
5
yanıtYanıtla
ahmet k:

Bütün çocukları taciz etmesini mi bekleyeceğiz cezasını vermek için, 11 yaşında çocuklar daha, iftira atmayı nereden bilsin onlar. . .

yanıt3
yanıt0
adembabo44:

ÖĞRENCİLERİN NOTLARINA BAKILMALI. KANIT VAR MI? YOKSA 5 ÖĞRENCİ İLE SINIRLI KALMASI AYRI BİR ŞÜPHE NEDENİ.

28
2
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Öğretmen yıllarca eğitim öğretim gördün üniversite kazanmak istediğin bölümü tutturmak için ne zorluklardan geçtin belki ders çalışmaktan uykusuz kaldın gözlerin yoruldu 3 soru cevabı 10 kitapta olduğundan dur duraksız kitapları okudun sonuç kızın yaşındakilere sapıklık mı yapmaktı. Yazıklar olsun sana öğretmen olmuşsun ama adam olamamışsın.

20
6
yanıtYanıtla
Illetyus:

Oyle bir anlattinki gece gündüz çalısip bütün zorluklara göğüs germiş ögretmen olmuş derken yahu o tezgahtan bizde geçtik ünüversite sınavında puanı tut turdunmu okula kaydın başladımı olay bitiyor ondan sonra ya siyaset yada para bulduğu sürece alkol kuru sulu içecek sefası hangi bölüm olursa olsun aynı inan mıyorsanız girin bir üniversite kafesine izleyin 1 hafta yaşantılarını içki kumar fuhuş ne arar san sorsan okumuş

yanıt3
yanıt1
adaletin temeli:

bence özellikle okulda olan bu iddaalar iyi araştırılmalı. Öğreciler öğretmene gıcık kapıp bu tür iftiralarda buluna biliyorlar zor değil bir bayan imdaatt beni taciz ediyo diye bağırsa yalandan gaza gelen toplumuz anlamadan dinlemeden infazzzz

21
2
yanıtYanıtla
cafer68:

iyi araştırmak lazım. hadi iftiraysa. . . . . eğerki yaptıysa en ağır cezayı almasına toplum olarak hemfikiriz. yapmadıysa böyle birşey günah

20
2
yanıtYanıtla
ramazann:

11 yaşındaki çocuklar niye iftira atsın mal mısın?

yanıt1
yanıt2
sivaslı:

şimdi erkek öğretmenler hemen savunma haline geçer iftira vs diye, ama şunu unutmayın yargı delil olmazsa kalem kırmaz, o çocukların ifadeleri sıradan kişilerce alınmıyor, pedagog eşliğinde alınıyor. kimse savunmasın boş yere

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title