Haberler

İstanbul'un Göbeğinde Akılalmaz Görüntüler! Kamyonuyla Drift Yapan Maganda Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'da, E-5 Karayolu'nda hafriyat kamyonuyla drift yapan maganda, polis tarafından yakalandı. 5 bin 10 lira ceza kesilen magandanın ehliyetine 2 ay süreyle el konuldu. Kamyon ise 2 ay süreyle trafikten men edildi

E-5 Karayolu Büyükçekmece mevkiinde yokuş aşağı seyrettiği esnada hafriyat kamyonuyla drift yaparak trafikte terör estiren maganda, sivil trafik ekipleri tarafından yakalandı.

E-5 KARAYOLUNDA AKILALMAZ GÖRÜNTÜ

E-5 Karayolu Büyükçekmece mevkiinde hafriyat kamyonuyla seyreden bir maganda, yokuş aşağıyı gittiği esnada trafikteki araçların arasında "drift" diye tabir edilen yanlama hareketi yapmıştı. Trafiği tehlikeye sokarak adeta terör estiren maganda, bir sürücü tarafından cep telefonuyla görüntülenmişti. Görüntülerin medyada yer bulmasının ardından harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik Ekipler Amirliği görevlileri magandayı yakalamak için çalışma başlattı. Görüntüleri inceleyen polis, Plaka Tanıma Sisteminden yaptığı çalışmalar sonucunda kamyonun 34 VD 6405 plakalı hafriyat kamyonu olduğunu belirledi. Bunun üzerine sürücüyü bulmak için çalışmaları sürdüren sivil trafik polisi, magandanın Çetin Ç. olduğunu tespit etti. Çalışmaların ardından maganda polis ekipleri tarafından yakalandı.

POLİS AFFETMEDİ

Şubeye götürülen magandaya burada "trafikte drift yapmak" suçundan 5 bin 10 lira idari para cezası kesildi. Ehliyetine 2 ay süreyle de el konulan magandanın kullandığı hafriyat kamyonu ise 2 ay süreyle trafikten men edildi. İşlemleri tamamlanan maganda ardından adli işlemleri yapılmak üzere Büyükçekmece Polis Merkezine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Büyükçekmece 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (13)

Evo20:

Dorse''yi frenliyor arabanın kaydığı felan yok yalan söylemeyin, ama cezalar konusunda yanlışlık yapılıyor cezalar kişinin gelirine göre kesilmeli ki caydırıcılığı olsun. Gidipte asgari ücretli adamla iş adamına aynı ceza kesilmesi çok saçma. Çünkü bir caydırıcılığı olmaz!

3
5
yanıtYanıtla
01:

yorumun cezadanda sacma . .

yanıt0
yanıt0
Yorumsuz:

Alın ehlıyetını elınden dosyasınada bırde sunu yazın bu kışı trafıkte ınsan canını hıce saydıgı ıcın ömür boyu ehlıyet yapamaz hale gelsın kı aklı basına gelsın Eger trafıkta kaza yapsaydı ve o kışı ölseydı cınayet yüzünden yargılayacaksın bu tır söförünü aklı basına gelsın

7
0
yanıtYanıtla
Dursun Durmaz:

Zengin çocukları porşe ile drift yaparken yakalanmıyor, gariban kamyoncu yakalanıyor. . . Amaaa, kamyoncu birader, yaptığın çok yanlış, onu da bil. Dingil herif, trafikte niye drift yapıyon, trafiğe kapalı bir yerde yapsana

1
5
yanıtYanıtla
avrupa bizi kıskanıyor bu konuda:

bizden adam olmaz psikolojik destek artı ehliyetini yeniden geçmesi ayda birkere 2 sene boyunca 20 sopa 50 kırbaç birde para cezası 40bin tl bak bakalım yapıyormu drifti

5
0
yanıtYanıtla
hasan Hollanda:

Bir insanimizin burni bile kanamsin diye hudut kapilarinda gece gunduz nobet bekleyen ve insanimizin emniyeti icin sinirlarimizin otesinde surekli operasyonlar yapan askerlerimiz bunlarin icin mi sehit oluyorlar , yazik degilmi sehitlerimize, yazik degilmi sehit ailelerine saygisizlik degilmi?bu kadar kara vicdanli olurmu insanlarimiz you lutfen su magandaliga ve cinayetlere son verelim.

4
0
yanıtYanıtla
mert:

ikiay cok az en azindan ikiyil olsunki mikrop aklibasina belki gelir pisligin

3
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

YENİ YIL ÜLKEMİZE SAĞLIK BARIŞ HUZUR KARDEŞLİK BERABERLİK BOL KAZANÇ BEREKET GETİRMESİ DİLEKLERİMLE HAYIRLI SENELER SAYGILARIMLA.

3
1
yanıtYanıtla
emre:

5 bin 10 lira idari para cezası ahahhahaha yabancı uyruklu heralde

4
0
yanıtYanıtla
Selin:

Beter ol pislik herif bunun ehliyetini ömür boyu iptal edip şoföre 10 yıl ağır hapis cezası verilsin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title