Haberler

40 yaşındaki adamın öldüğü, koku apartmana yayılınca ortaya çıktı

Güncelleme:

Denizli'de bir apartmana yayılan keskin koku ihbarı üzerine, ağır kokunun geldiği daireye giden polis ekipleri banyoda yalnız yaşadığı söylenen bir vatandaşın cesediyle karşılaştı. Ekipler, şahsın 10 gün önce düşme sonucu hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde bir apartmana yayılan keskin koku ihbarı üzerine, ağır kokunun geldiği daireye giden polis ekipleri banyoda Halit Esen'in (40) cesedini buldu. Esen'in en az 10 gün önce düşerek öldüğü tahmin ediliyor.

YALNIZ YAŞIYORDU

Karahasanlı mahallesindeki 800. Yıl Konutları'nda gece saat 23.00 sıralarında bir apartmandan polise keskin koku ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Apartmana giden polis ekipleri beşinci kattaki daireye girdiklerinde banyoda 40 yaşındaki Halit Esen'in cesediyle karşılaştı. Yalnız yaşadığı ve işsiz olduğu öğrenilen Halit Esen'in en az 10 gün önce banyoda düşerek öldüğü tahmin ediliyor.

40 yaşındaki adamın öldüğü, koku apartmana yayılınca ortaya çıktı

Maske takarak daireye giren olay yeri ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Esen'in cesedi itfaiye ekipleri tarafından apartmandan indirilerek cenaze aracına konan ceset otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Esen'in kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Merkezefendi Karahasanlı Haberler

500

Yorumlar (7)

Kürşad:

Bizim komşuya selam veriyoruz ters ters bakıyor üç yıldır adını daha bilmem

27
0
yanıtYanıtla
Egemen:

Malesef var öyle ters komşular

yanıt14
yanıt0
DJ BORİS BREJCHA:

KOMŞULARIMIZDA DA HAYIR YOK. BİLİYORSUN YALNIZ YAŞIYOR 3-4 GÜN GÖRMEDİN MERAK ET . KAPISINI ÇAL , GÖREMEDİM KAÇ GÜNDÜR İYİ MİSİNİZ GİBİ KAPISINI ÇALIN KOMŞULARINIZIN BİR ŞEY KAYBETMEZSİNİZ.

24
0
yanıtYanıtla
Volcano:

Komşusu açken tok yatan bizden değildir denen bir dinin mensuplarıyız ama adam 10 gündür ortalıkta yok kokudan rahatsız olan komşular adamın öldüğünü anlıyorlar

21
0
yanıtYanıtla
ERENDERDİÇOK:

Ne güzel komşuluk ilişkileri var hayatımıza çoklu tv. kanalları teknolojik imkanlar interneti bilmemnesi girince akşam 5 çayları öğle kahvesine buyur etme mazide kalan anılar oldu. Rahmetli nenem köyde vefat etti komşusu canım gibi sevdiğim ablamız Aliye abla sabah bacanın tütmediğini fark ediyor acaba şehiremi gitti diye annesine soruyor rahmetli helalleşmeden asla gitmezdi komşularıyla oda rahmmetli dayım erkek kardeşine haber veriyorlar camıkırıp bakınca nenem ölmüş. Allah rahmet eylesin.

8
0
yanıtYanıtla
46:

Allah rahmet eylesın ilaki bir yakını vardır daha genc 40 yasında

1
0
yanıtYanıtla
çiçek:

muğla dalaman''dan bir koku geliyor ben öldüm galiba tamam o zaman atın beni denizlere yalan dünya size kalsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title