Haberler

350 yerine 330 gramlık pide satan fırıncı: Bu Ramazan pidesi değil, ekmek pidesi

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da gramajı eksik pide satan fırıncı, ceza yazan zabıta ekiplerine "Bu Ramazan pidesi değil, ekmek pidesi" diyerek kendini savundu.

Avcılar'da zabıta ve polis ekipleri koronavirüs önlemleri kapsamından denetimlerde bulundu. Avcılar Belediyesi Zabıta ekiplerinin ramazan pidesinin gramajı 20 gram eksik çıkan fırıncıya ceza yazdı. Fırın sahibi gramajı eksik çıkan pide için, "Bu Ramazan pidesi değil, ekmek pidesi" diyerek kendini savundu.

Avcılar Belediyesi'ne bağlı zabıta ve Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri ilçe genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerde bulundu. Denetimlerde vatandaşlara sık sık sosyal mesafe uyarıları ve maske uyarıları yapıldı. Denetimlere Avcılar Belediyesi'ne ait motorize zabıta ekipleri de katıldı. Sosyal mesafe kuralı ve alışveriş kurallarına uymayan marketlere ceza yazıldı.

MOTOSİKLETLİ GENÇ DENETİME TAKILDI

Polis ekiplerinin denetimi sırasında kasksız motosiklet kullanan bir gence de kurallara uymadığı için polis ekipleri tarafından ceza yazıldı.

GRAMAJI EKSİK PİDE SATAN FIRINA CEZA

Avcılar Belediyesi'ne ait zabıta ekipleri tarafından Ramazan ayı dolayısıyla pide satan fırınlara da denetim yapıldı. Yapılan denetimde 350 gram olması gereken pideyi 330 gram olarak satan bir fırına da ceza yazıldı. Fırın sahibi tarafından pidenin normalin dışında 'ekmek pidesi' olduğu söylenildi. Kurallar dışında satıldığı öğrenilen pidenin gramajının 20 gram eksik olması nedeniyle 392 lira cezai işlem uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Avcılar Zabıta Haberler

500

Yorumlar (51)

Fatih:

garibin ekmeğinden çaln bu adama sadece 392 lira mı ceza kesildi. daha ağır para cezası olmalı ki bir daha değil yapmak düşünmemeli bile

29
0
yanıtYanıtla
Haklısında:

Kanun bu bu kadar işte kanun

yanıt1
yanıt0
PAŞALI:

20 gram için kendisini rezil eden fırıncı, sahtekarlığı meslek edinmişsiniz yazık sizlere çok yazık.

19
1
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Bir de yalan söylediği için ceza yazılsaydı ya. .

12
2
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Sinirda aglicam simdi, bari ramazanda insan olun ve aç gözlük yapmayin. Boykot edin bu firini.

13
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

Mis gibi Trabzon ekmeği dururken size kim diyor Ramazan pidesi alın diye, beter olun çaylaklar. . .

0
9
yanıtYanıtla
metin:

yemişim senin trabzon ekmeğini sanane ne alıcağımızdan

yanıt6
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

METiN kardeşim, madem yemişin ne cırlıyon?

yanıt0
yanıt4
orcn1907:

Bu mubarek ayda bunu yababiliyorsan. Kimbilir Geri kalan aylarda ne yapmıyorsundur!!!

7
1
yanıtYanıtla
:

kanuni sultan süleyman devrinin kadısı ebu suud efendi gibi fırının kapısına kulaklarından çivileyeceksin ki bir daha gariban halkın alabileceği herkesin ulaşabileceği tek gıda olan ekmeğe pideye hile yapmak ne demekmiş görsün

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title