Haberler

350 kiloluk yaban domuzunu yuvasından çıkarıp avladılar

Güncelleme:

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde avlanan 350 kilo ağırlığındaki yaban domuzu, görenleri şaşırttı.

AYAK İZLERİNİ FARK ETTİ

Atça Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği üyeleri, Atça Mahallesi Hancıoğlu mevkisinde, bölgedeki bağ, bahçe ve tarlalara zarar veren yaban domuzlarına karşı bu sabah sürek avına çıktı. Bölgede iz süren avcılardan Servet Tarkan ve Mehmet Sulek, bir yaban domuzuna ait ayak izlerini fark etti. İzleri takip eden ikili yaban domuzunun yerini tespit etti. Çıkardıkları gürültüyle 350 kilo ağırlığındaki yaban domuzunu yuvadan çıkaran avcılar tüfeklerini ateşledi.

"HER ZAMAN ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Vurdukları domuzla hatıra fotoğrafı çektiren Sulek, yöre halkının artık rahat bir nefes alacağını belirterek, "Vurduğumuz domuz yöredeki çiftçilerin ne kadar haklı olduğunu gözler önüne seriyor. Yaban domuzları üreticinin tarla ve bahçelerine zarar verip heba ediyor. Atçalı avcılar olarak, biz her zaman çiftçilerin yanındayız. Sürek avımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

İşte avcılar tarafından avlanan devasa domuz;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultanhisar Aydın Atça Haberler

500

Yorumlar (75)

Sezgin Tabak:

Vahşet !!! Birde Ağzına birşey koymak moda olmuş sanki, büyük balık yakalayıncada öyle yapıyorlar. Barbarlık resmen. ondan sonrada sokaktaki kedi köpeklere kötü davranıldığı söyleniyor, Türkiyedekilerin kafası böyleyse çok vahim. yan baktın yok omuz attın diye cinayet işlenen Kafadan-Beyinden ne olurki !?

24
156
yanıtYanıtla
ıspartalı:

ne vahşeti sen sosyete ağzıyla konuşma bebe o insanlar sabah akşam tarlada mahsüllere zarrar veriyor keyif için yapmıyor o insanlar ekmeğini o tarladan kazanıyor coluk cocuk besliyor öyle koltuğa oturup laf edebiyat yapma barbarmış sen barbarlığın anlamını tanımını ne olduğunu bilmeden de konuşma o köylünün ayağında ki ayakkabı olamassın fazla laf etme yallah

yanıt133
yanıt17
AA:

TEK KELİME İLE VAHŞET

20
81
yanıtYanıtla
ALKIM:

Doğaya en büyük zararlı insandır!

29
26
yanıtYanıtla
Tim0135:

Boş boş konuşmayın zararlı haşeratı ve hayvanı öldürmekte sakınca yoktur, hatta haktır, yemişim sizin şovenist hayvanseverliğinizi, o zaman çocuğunuzun odasında tarantula, örümcek, fare görürseniz öldürmeyin amip beyinliler!

45
10
yanıtYanıtla
LENİN 75:

Lan boş kafa timo 135 madem öyle söyle tanrına o zaman yaratmasın madem o niye yaratıyor. siz gibi beyinsizler öldürsün diye mi mal mısın fotoğrafta adam gitmiş yuvasında öldürmüş o zaman bahçesine önlem alsın. bütün doğa sen ve senin gibi ömürcek beyinlere ait değil

yanıt3
yanıt20
KELOĞLAN:

LENİN 75 . . . SEN ONU 1 OTURUŞTA BİR DOMUZ YİYEN CANANIN KOCASINA SÖYLE LEN. . .

yanıt6
yanıt2
DOĞRUSU BU:

lenin domuza karşı hiç bir önlem alamaz çünkü çok güçlü hayvanlar tel mel dinlemiyorlar maslesef tek çaresi bu ve bu konuda haklılar bütün bir senelik emeği 1 gecede tek basına yok eder bu hayvan

yanıt9
yanıt0
Tim0135:

Harbi dingilsin lenin,madem o kadar hayvanseversin aç bağı bahçeni yedir yetmezse bahçende al bi yavru büyür, ben zevk için öldürülene karşıyım, bahçemde 6 yıla yakın büyük bir karayılan yaşadı, defalarca gördüm öldürmedim, çünkü zararı yok aksine faydası var büyük kemirgenlerle beslendiği için!

yanıt8
yanıt0
Soul edge:

Dine bağladın ya lenin, harbi hastasınız sen ve senin gibi embesiller, Tanrı seni de ibret alalım diye yaratmış, bak sen boşsun ama yaratılışın boş değilmiş

yanıt0
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title