Haberler

29 yaşındaki Fedor Smolov, 17 yaşındaki Maria Yumasheva ile evlenecek

Güncelleme:

Rus futbolunun en önemli forvetlerinden biri olan Fedor Smolov, Rusya'nın ilk devlet başkanı olan Boris Yeltsin'in torunu, 17 yaşındaki Maria Yumasheva ile dünya evine girecek.

Lokomotiv Moskova forması giyen Rus forvet Fedor Smolov, çok konuşulacak bir karara imza attı.

İsmi bir dönem Türk takımlarıyla da anılan Smolov, 17 yaşındaki Maria Yumasheva ile bu yıl içerisinde evlenecek. Rusya'da gündeme bomba gibi düşen karar, bir kesim tarafından da eleştiri aldı.

18 YAŞINI DOLDURUNCA EVLENECEKLER

9 Şubat'ta 30 yaşına girecek olan Smolov'un, henüz reşit olmayan Yumasheva ile ilişki yaşaması ve bu ilişkisini saklamaması Rusya'da bazı kesimlerin eleştirisini alırken, çiftin Yumasheva'nın bu yıl içerisinde 18 yaşını doldurmasıyla Karayipler'deki St. Barth adasında dünya evine gireceği belirtildi.

BORIS YELTSIN'İN TORUNU

Maria Yumasheva'nın en önemli özelliği ise, Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra Rusya'nın ilk devlet başkanı olan Boris Yeltsin'in torunu olması.

Fedor Smolov, Rusya 2018 Dünya Kupası'nın resmi elçiliğini yapan Victoria Lopyreva ile de aşk yaşamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lokomotiv Moskova Boris Yeltsin Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

YAVUZ50:

bu futbolcu işi biliyor, kalenin alanını daraltıyor.

21
5
yanıtYanıtla
GECEKONDU:

Çoktan dünya evine girdiler zaten tatillerde ve hergün evinde

20
2
yanıtYanıtla
YAVUZ50:

bundan sonra penaltı atışlarıyle antremana başlar daralmış kale çalışmalarıyla.

6
5
yanıtYanıtla
Totişko:

Güzel bir tercih olmuş.

6
3
yanıtYanıtla
ERÇİN:

YAKIŞIR REİS

4
4
yanıtYanıtla
...:

Nerdesiniz laikler ? bu olay türkiyede olsaydı ve kadın kapalı olsaydı vay haline. . .

6
2
yanıtYanıtla
TURiST:

Damat kesin Türk

1
3
yanıtYanıtla
ADIM YOK:

GENCECİK OH MİS

3
1
yanıtYanıtla
KOFİK:

YOK MU ORADA LAİKLER

1
2
yanıtYanıtla
ert:

17 yaşında mı? Çocuk gelin buuu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title