Haberler

29 İlde Eş Zamanlı Operasyon: Şarkıcı Doğan Tarda İstanbul'da Gözaltına Alındı

29 ilde eş zamanlı operasyon: şarkıcı Doğan Tarda İstanbul'da gözaltına alındı Operasyonun İstanbul ayağında şu ana kadar 16 şüpheli gözaltına alındı Gözaltına alınanlar arasında şarkıcı Doğan Tarda adlı şarkıcı da bulunuyorİSTANBUL - İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29...

29 ilde eş zamanlı operasyon: şarkıcı Doğan Tarda İstanbul'da gözaltına alındı

Operasyonun İstanbul ayağında şu ana kadar 16 şüpheli gözaltına alındı

Gözaltına alınanlar arasında şarkıcı Doğan Tarda adlı şarkıcı da bulunuyor

İSTANBUL - İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, internet üzerinden uyuşturucu pazarlayan ve özendirici paylaşım yapan çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun İstanbul ayağında şu ana kadar 16 şüpheli gözaltına alınırken, yakalananlar arasında şarkıcı Doğan Tarda'nın da olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlar Daire Başkanlığı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Şehit Arda Can adı verilen ortak operasyon düzenledi. Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29 kentte düzenlenen eş anlı operasyonlarda 81 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şu ana kadar 62 kişinin gözaltına alındığı operasyonun İstanbul ayağında 16 şüpheli gözaltına alınırken, Youtube üzerinden dinlenen şarkıcı Doğan Tarda'nın da yakalananlar arasında yer aldığı belirtildi.

Eş zamanlı operasyonlar devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Antalya İzmir Güncel Haberler

title