Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Küçükçekmece'de coşkuyla kutlandı

Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Küçükçekmece'de coşkuyla kutlandı

İSTANBUL - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Küçükçekmece'de binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşle kutlandı.

Küçükçekmece Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Bayram nedeniyle ilçede 'Halkın Cumhuriyeti' temasıyla bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikler kapsamında vatandaşlar önce Küçükçekmece Nikah Salonunda yemekte bir araya geldi. Bin kişinin katıldığı yemeğe Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu da katıldı. Programda manavından, öğrencisine, ev hanımından, öğretim görevlisine sloganıyla herkes kendi Cumhuriyeti'ni anlattı. Programda Küçükçekmece Bando takımının gösterisiyle coşku artarak devam etti.

Yemeğin ardından yürüyüşe geçildi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi önderliğinde Atakent Meydan Parkı'nda bir araya gelindi. Parkın önünden başlayan coşkulu kalabalık kortej eşliğinde yürümeye başladı. Küçükçekmeceliler hep bir ağızdan marşlar, şarkılar eşliğinde Selçuklu Parkı'na yürüdü. Selçuklu Parkı'na ulaşan kortejin coşkusu burada da devam etti. Cumhuriyet'in 96'ncı yılını kutlayan Küçükçekmeceliler 29 Ekim'i doyasıya kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

"Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmalıyız"

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi bugün halkın günü olduğu için az konuşacağını kaydederek, "Tabii ki Cumhuriyet halkın, bugün burada ve bu saate gelinceye kadar Cumhuriyetimizin 96'ncı yaş gününü kutluyoruz. İyi ki Cumhuriyetimiz, iyi ki Mustafa Kemal Atatürk'ümüz var. İyi ki bu halkımız var, Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmalıyız. Onun için bu akşam Küçükçekmece halkıyla birlikte burada 96'ncı yaş gününü kutlayacağız. Çok mutluyuz bunun için, çok sevinçliyiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece 29 Ekim Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title