Haberler

27 Yaşındadaki Sperm Donörü, Genç Yaşında 18 Çocuk Babası Oldu

Güncelleme:

ABD'nin Los Angeles eyaletinde yaşayan 27 yaşındaki Kyle Gordy, sperm donörlüğü yaparak 18 çocuk sahibi oldu. Gordy'nin yaptığı meslek, ülkede en çok konuşulan konular arasına girdi.

ABD'nin Los Angeles kentinde yaşayan 27 yaşındaki Kyle Gordy, 18 çocuk sahibi olmasıyla ülke gündeminde çok konuşulmaya başlandı. Gordy, kendisine ulaşan kadınlarla para karşılığı çok yapmasıyla ünlendi.

27 Yaşındadaki Sperm Donörü, Genç Yaşında 18 Çocuğun Babası Oldu

27 YAŞINDA 18 ÇOCUĞU VAR

ABD'nin Los Angeles eyaletinde yaşayan 27 yaşındaki Kyle Gordy, geçimini Facebook sayfasına gelen pozitif gebelik testleriyle sağlıyor. Gordy, kendisine Facebook üzerinden ulaşan kadınlarla buluşarak onlarla çocuk yapıyor. Gordy, bu sayede bol bol seyahat yaptığını da belirtiyor.

27 Yaşındadaki Sperm Donörü, Genç Yaşında 18 Çocuğun Babası Oldu

Şimdiye kadar 18 çocuğu olduğunu söyleyen Gordy, geçtiğimiz bir kaç ay içinde bu sayıya daha fazlasının da eklenebileceğini de dile getirdi. Genç adamın işi aslında 'para karşılığı babalık'. Sperm donörlüğü yapan Gordy, bu işe dört yıl önce Facebook'a verdiği bir ilanla başlamış.

27 Yaşındadaki Sperm Donörü, Genç Yaşında 18 Çocuğun Babası Oldu

"HER AY EN AZ 100 KADIN YARDIM İSTİYOR"

Gordy, "Ben bayağı popüler bir adamım. Her ay en az 100 kadın yardım için kapımı çalıyor. Yüksek talep görüyorum. Herkese yetişemiyorum tabii, her ay iki ila beş kadını hamile bırakabiliyorum." diyor ve bu hizmetten para almadığını vurguluyor. Gordy hem bekar annelerle hem de çocuk sahibi olamayan çiftlerle çalıştığını söylüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cinsellik 3.Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (136)

Dürbünlü:

Burada Yorum Yazanların Çıgu,Müslüman İsmine Sahiptirler,,ancak gavuru destekledikleri için,,davayı kaybediyorlar,,Ne iman kalıyor ne inanç,,herşeylerini kaybediyorlar..Bu tip insanların çoğaldığını üzülerek görmekteyiz,,toplumu bu duruma getirenlere aslaa hakkımızı helal etmiyoruz..ahirette mahkemeyi kübrada onlarla hesaplaşacağız.

25
33
yanıtYanıtla
YOBAZ SAVAR:

SAHTE HOCA SENİN HERKES NE OLDUĞUNU AMACINI BİLİYOR İÇİMİZ RAHAT

yanıt6
yanıt6
YOBAZ SAVAR:

dürbünlü : zz ebani , ayla , aynur , müftü hoca, menzilden hoca, murat , bir ülkücü bildiğimiz lakaplar birde bilmediklerimiz var Allah bu dürbünlüyü ıslah eylesin ahirette mahkemeyi kübrada nasıl hesap vereceksin sana orda demeyeceklermi sen kimsin Yüce Allahın adına hüküm veriyorsun sana demeyeceklrmi neden gıybet yaptın. . eyy dürbünlü onun bunun müslümanlığı sevabı günahı seni ilgilendirmez yargılamak Allaha aittir.

yanıt6
yanıt6
YOBAZ SAVAR:

Arapça gramerinin temelini oluşturan bu lügatları bilmen senin insanların dinine karışmana bir neden değildir ayrıca isogoci medreselerde okutulan verilen mantık hitabını iyi oku ki mantıklı yorumlar yapmanı sağlar. ayrıca Kuduri ( radıyallahü anh ) biraz örnek al

yanıt6
yanıt5
Dürbünlü:

ben sadece emri bilmaruf nehyi anilmünker görevimi yapıyorum,,bunu yapmak farzdır..yani nasihat ediyorum,,hiç kimseyi yargılama düşüncem zaten yok..nasihat:Tatlı ve acıda olabilir..illa tatlı olacak diye bir şart yoktur..yobaz kardeşim..sen bırak benim yakamı,,benim yaşım 70,,ben bu işi 55 senedir yapıyorum..saygılar sunarım.

yanıt9
yanıt7
GÖKHAN:

AL-İ İMRAN 104 : Sizden, hayra çağıran, iyiliği (marufu) buyuran ve münkerden (kötülükten) sakındıran bir ümmet bulunsun. Kurtuluşa erenler işte bunlardır

yanıt11
yanıt2
YOBAZ SAVAR:

dürbünlü bırak bu işleri senin yorumlarda görüyoruz burada edebiyat yapma batıyorsun azıcık çağ atla beyin egzersizi yap senin müslamanlığın bilgin kendine kimsenin dinini mezhebi seni ilgilendirmez ayrıca emri bilmaruf nehyi anilmünker görevini düzgün usül adapla insanları kırmayacaksın senin ne kadar bilgin varsa benimde o kadar bilgim var her kim dinimizi saptırırsa mücadelemiz olacaktır. . SAYGIDERĞER YOBAZ DÜRBÜNLÜ

yanıt2
yanıt4
AYNUR:

yürü ordan işine gelme dimi herkez ateist oluyor bosa bize laga luga yapma seni kaileye almıyoruz. .

yanıt2
yanıt3
Z.has:

Müslüman olmasa dahi insanı ve toplumsal açıdan iğrenç bişey, çocuklarını tanımayacak, kardeşler birbirini bilmeyecek, ilerde belki kardeşler evlenecek, ki oluyordur belki.bizimkilerde medyada göre göre bunlara ozenecek, ki bizim toplumumuzda süt kardeşlik meselesi bile çok hassastır. Yapmayın bunları haber diye yayinlamayin, normal değil, normal gibi yansıtmayin

53
3
yanıtYanıtla
Matematik:

ileride o bölgede iki kardeş birbirlerinden habersiz evlenir

49
0
yanıtYanıtla
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title