Haberler

Nusret'te altın kaplama görünümlü biftek yedi, kocası Lucas Hernandez'e baklava götürdü

Güncelleme:

Bayern Münihli Lucas Hernandez'in eşi Amelia Lorente'nin 1 gecelik İstanbul kaçamağı Almanya'da gündem yarattı. Nusret'te altın kaplama biftek yiyen Lorente, Almanya'ya dönerken de eşine hediye olarak baklava götürdü.

Bayern Münih'in sezon başında 80 milyon Euro'ya Atletico Madrid'ten kadrosuna kattığı Fransız sol bek Lucas Hernandez'in eşi Amelia Lorente'nin 1 gecelik İstanbul kaçamağı Almanya'da olay oldu.

24 AYAR BİFTEK YEDİ, EŞİNE BAKLAVA GÖTÜRDÜ

Salı günü İstanbul'a gelen ve ünlü et restoranı Nusret'te, kuru buz kullanılarak şekil verilen altın kaplama görünümlü biftek yiyen Amelia Lorente çarşamba sabahı Almanya'ya dönerken de eşine hediye olarak baklava götürdü.

Daha önce de Franck Ribery, Nusret'in Dubai'deki restoranında aynı biftekten yemiş ve bin 200 Euro'luk faturası olay olmuştu.

24 ayar bifteği yedi, kocası Lucas Hernandez'e baklava götürdü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid İstanbul Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (42)

DELİDİR AMA!:

Abi bize de zıkkımın kökü yemek düşer . Ya abi bu nasıl bir düzen . evet kanaat getirdim artık '' Allah bizi sevmiyor ''

4
28
yanıtYanıtla
Ufuk:

para verdiği insanı çok seviyor vermediğini az seviyor demek olmaz . fakirin imtihanı yoklukla zenginin imtihanı varlıkla olmayan sabredecek isyan etmeyecek o kadar zengini imtihanı daha zor . nerede başlayıp nerede biter allah bilir

yanıt17
yanıt5
Cavalli:

İsyan etme kardeşim bu dünya fani zaten konuşmana göre bu dünya sana gülmemiş isyan etme Ki Öbür dünya sana gülsün umudunu kaybet me

yanıt2
yanıt0
DELİDİR AMA!:

CAVALLİ , bütün iyi niyetimle söylüyorum . Benim tuzum kuru . Bir lokma bir hırka , düzen tutturmuş gidiyor ve muhannete muhtaç değilim . Aklıma gelen şu : Ya bir gün önce işsizlikten adam kendini yaktı ( Doğru mu değil mi tartışılır ) Bu kadın da altına sarılmış biftek yiyor . . . Tuhaf değil mi ?

yanıt2
yanıt0
DELİDİR AMA!:

UFUK , Allah sonucunu bildiği bir şeyi sırf oyun olsun diye sınamaz , imtihan etmez . Çünkü Allah Evveli de bilir ahiride .

yanıt3
yanıt0
Turist:

Bu keko iyi kazıklıyor milleti. . . . Aferim esmer tipsize

23
2
yanıtYanıtla
İmamoğlu..:

Bu gavurlara bir şey demiyorum ama bizimkiler dediğimiz tayfaya hitaben ''''Bütün insanlık (başta Ümmeti Muhammed) açlıktan kırılıyor. Sizler altın kaplama et yiyorsunuz. Vallahi bunun hesabını diğer tarafta veremezsiniz!!!

15
3
yanıtYanıtla
kara kuyu:

hadi laa

yanıt0
yanıt0
osman kartal:

zaten bunlar hesap vermiyorlar üste alıyorlar reklam reklam

yanıt2
yanıt2
Sezai:

Ne diyorsun ya. Offf aynı hikayeler. Sana ne sen mi vereceksin. Herkesin günahı kendine. Önce sen kendi vereceğin hesabı düşün. Sonra başkasını düşünürsün. Görende cenneti garantiledin falan sanacak. Herkesin imtihanı kendine. Orasını Allah bilir sen işine bak.

yanıt2
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title