Haberler

20 kişilik grup aralarına aldıkları 3 kişiyi öldüresiye dövdü

Güncelleme:

Ankara'nın Sıhhiye meydanında 20 kişilik grup aralarına aldıkları 3 kişiyi öldüresiye dövdü. Olayın gündüz vakti telefoncuda alevlendiği iddia edildi ve olay anı kameralara anbean yansıdı.

Ankara'nın Sıhhiye meydanında yaşanan olayda, 20 kişilik grup 3 kişiyi aralarına alarak öldüresiye dövdü. Olay anı çevredeki güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, bir iş yerinde yaşlı bir çift ile Sıhhıye'de bulunan telefoncu arasında tartışma yaşanmasıyla başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine küfürleşmeler başlayınca çevredeki diğer esnafların araya girmesiyle tartışma sonlandı.

20 kişilik grup aralarına aldıkları 3 kişiyi öldüresiye dövdü

YAKINLARI AKŞAM SAATİNİ BEKLEDİ

Ancak iddialara göre akşam saatlerinde yaşlı çiftin yakınları iş yeri çevresine gelerek beklemeye başladı. İş yerini kapatan çalışanlar bir anda yaklaşık 20 kişilik grubun saldırısına uğradı. Kalabalık grubun saldırısı dakikalarca sürdü. Kavgada öldüresiye dövülen üç kişiyi, vatandaşlar saldırganların elinden aldı.

Saldırganlar olay yerinden uzaklaşırken, konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

Ahmet:

Sıkıyorsa aynısını bana yapsınlar vallahi tek başıma öyle bir dayak yerim ki aklınız şaşar zaten güçsüzüm.

13
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Haaaa bu yoruma, sesli güldüm. :)))))))

yanıt5
yanıt0
Van lı muho:

Hayvanları tanidiktan sonra insan diye geçinen.Bu tip yaratiklardan nefret etim usda.Çar cakal almiş yanina 20 tane sokak faresini delikanlı ayagi yapiyor.Dizi filimlerini izleye izleye figuran olmuşlar.

5
1
yanıtYanıtla
Huseyin:

Baksan 20 tane adam dersin. 1 tane delikanlı çıkmamış içinizden ama. Erkekliginizden utanın.

6
0
yanıtYanıtla
ÇEVİRMEN MUZAFFER:

BU BİR CİĞERİ BEŞ PARA ETMEZ ÇAKAL SÜRÜSÜ SALDIRISI DERİZ. . . ŞİMDİ BU 20 KİŞİLİK ÇAKAL SÜRÜSÜ YILLARCA GÖLGELERİNDEN BİLE KORKACAKLAR ÇÜNKÜ YAPTIKLARI ÇAKALLIĞIN BİR BEDELİ VARDIR. . .

6
0
yanıtYanıtla
KARA:

VALAHA 3 KİŞİYE HELAL OLSUN BENCE CESARETLERİNDEN DOLAYI O KADAR KANCIĞA KARŞI DURMUŞLAR

4
1
yanıtYanıtla
Adınız soyadınız:

Sebep sonuç ne olursa olsun bu şekilde darp adam öldürmeye teşebbüsse girer. Sonlara doğru kapçonlu adam yerdekinin yüzüne tekmeler atmaya devaö ediyor. Karşı taraftan hamle yok. Emniyetin bu arkadaşları yakalayıp mutlaka mahkeme tarafından ceza verilmesi lazım. Bunları durduramadığımız sürece bu insanlar gidip evde karılarını öldürmeye devam edecekler. Daha ağır cezalar verilerek anca bunlar caydırıcı olur

5
0
yanıtYanıtla
Efendiniz:

Klasik türk mantığı toplan 20 kişi dal 3 kişiye

4
1
yanıtYanıtla
MAZLUM:

3 Kişeye 20 kişi varmı böyle adalet güvenlik güçleri gereğini yapmalı

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BURASI MUZ CUMHURİYETİ DEĞİL ARKADAŞ BURADA BÖYLE ŞEYLER OLMAZ BAŞKA BİR ÜLKEDEN OLMASIN BU GÖRÜNTÜLER ???????

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title