Haberler

2 maçta 11 gol yiyen Fenerbahçe'de kaleci istatistikleri ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin Bayern Münih'e 6-1 ve ertesi gün Real Madrid'e 5-3 yenilmesi sonrası Bayern Münih maçında kalede olan Harun Tekin, ve Real Madrid maçında kaleyi koruyan Altay Bayındır'ın istatistikleri belli oldu.

Audi Cup'ta iki maçta 11 gol yiyen Fenerbahçe'de kaleciler Harun Tekin ve Altay Bayındır'ın istatistikleri ortaya çıktı.

OptaCan'da yer alan istatistiklere göre; Fenerbahçe'nin Bayern Münih'e 6-1 yenildiği maçta kaleci koruyan Harun Tekin, kaleye gelen 9 isabetli şutun 6'sını yerken 3 kurtarış yaptı ve kurtarış oranı 33,3 oldu. 2 top uzaklaştıran Harun, gole sebep olan 1 hata yaptı.

ALTAY 12 KURTARIŞ YAPTI

Altay Bayındır ise Real Madrid'e 5-3 yenildikleri maçta Fenerbahçe kalesini korudu. Kaleye gelen 17 şutta kalesinde 5 gol gören Altay tam 12 kurtarış yaptı. Maçta kurtarış oranı ise 70,6... Genç kaleci gol yenmesine sebep olan hata yapmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Fenerbahçe Bayındır Altay Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (10)

diegomaradona:

HİÇBİRİ BİR VOLKAN DEMİREL ETMEZ

8
16
yanıtYanıtla
196071453:

Son 2 Sezon gördük volkan beyide. Fenerin kalesini bu saatten sonra altay alır. Ayakla oyun kurma ayağını kulanma ve refleksleri sağlam. Top yumruklama ve yan toplara çıkmada başarılı

yanıt6
yanıt0
xxxxx:

bence altay dünyanın en iyi kalecisi olacak buraya yazıyorum adam harika kurtarışlar yaptı fenerin defansı defans olsaydı bu adam zaten gol yemezdi altay olmasa maç en az 10 3 biterdi yemin ediyorum bu kaleci bir manyak

16
2
yanıtYanıtla
TESPİT:

Atma Ziyaa. . !! ;D

yanıt0
yanıt3
altan 1 kaleci olmali:

harun bunun yedegi bile olmayi hak etmiyor yol gecen hani gibi cameni volkan harundan daha güvenilir

14
1
yanıtYanıtla
Volkan Demirel:

Kaleci gol yemeden tecrübe kazanamaz.

10
4
yanıtYanıtla
burak:

bu çocuk eder altay helal kadeşim

14
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Iki macta 11 gol yemisler hala ölcüm pesindesiniz. Rezilleri haber dahi yapmayin. Zavalli fenerliler unutmaya calisiyor sizler inadina gözüne sokuyorsunuz.

3
11
yanıtYanıtla
karamsar781:

dünkü maçta altayın bir eksiği vardı sadece oda kaleye gelen şutları çelerken hep ceza sahasının ortasına doğru çeldi böyle bir defans varken bunu sağına veya soluna doğru çelse 10 numara kaleci olur.

12
0
yanıtYanıtla
ASDDSFGHJ:

Galatasaraylıların düşüncesi : Bayerne 5 Reale 6 atardık biz

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title