Haberler

2 aylık hamile olan İpek Tanrıyar, içki kadehiyle fotoğraf paylaştı

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda eşi oto hırsızlığı şüphesiyle gözaltına alınan ve şimdilerde 2 aylık hamile olan İpek Tanrıyar, sosyal medya hesabından "Ağaç yaşken eğilir" notuyla içindeki içki bulunan bir kadehin fotoğrafını paylaştı. Tanrıyar'ın paylaşımına "Çok acımasız ve insafsızsın" yorumları yapıldı.

1 ay önce telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında hamile olduğunu duyuran oyuncu ve sunucu İpek Tanrıyar, son paylaşımıyla tepki çekti. Geçtiğimiz günlerde oto hırsızlık şebekesiyle bağlantısı olduğu gerekçesiyle kocası gözaltına alınan Tanrıyar, dün akşam içki içerken fotoğraf paylaştı.

HAMİLE OLDUĞUNU DUYURDU

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının hamile olduğunu ortaya çıkarmasıyla canlı yayına bağlanan Tanrıyar, müjdeli haberi şu sözlerle duyurmuştu: "6 haftalık hamileyim. Murat'la ben. Biz biraz plan program yapıp ilerlemeyi düşünüyorduk. Her şey tesadüfi gelişti. Ben geçtiğimiz hafta tiyatro oyununa girmeden önce arkadaşlarımla konuşurken onlara 'Geciktim' dedim onlarda 'Hemen test yap' dediler. Test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim."

2 aylık hamile İpek Tanrıyar, içki kadehiyle fotoğraf paylaştı

KADEH FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

Hamile olduğunu açıklayarak hayranlarına müjdeyi veren İpek Tanrıyar, dün akşam Instagram hesabından elindeki içki bardağıyla fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı "Ağaç yaşken eğilir baby" notuyla paylaşan Tanrıyar'a tepki üstüne tepki yağdı.

2 aylık hamile olan İpek Tanrıyar, içki kadehiyle fotoğraf paylaştı

"ACIMASIZ"

İpek Tanrıyar'ın paylaşımına kısa sürede tepki yağdı. Birçok sosyal medya kullanıcı Tanrıyar için "Acımasız" yorumunu yaptı. Tanrıyar ise tepki çeken paylaşımıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

2 aylık hamile İpek Tanrıyar, içki kadehiyle fotoğraf paylaştı

EŞİ OTO HIRSIZLIĞINDAN GÖZALTINA ALINDI

Eski manken İpek Tanrıyar'ın eşi Murat Evler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerce yürütülen operasyonda, oto hırsızlık şebekesiyle bağlantısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Evler'in ağır hasarlı araçları ucuza alarak araçları bilgilerini çalıntı lüks araçlara kaydederek satan bir hırsızlık şebekesi ile bağlantısı nedeniyle gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Çetenin 22 lüks aracın kimliğini değiştirerek yaklaşık 5 milyon TL'lik vurgun yaptığı öğrenildi.

2 aylık hamile İpek Tanrıyar, içki kadehiyle fotoğraf paylaştı

2 aylık hamile İpek Tanrıyar, içki kadehiyle fotoğraf paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İpek Tanrıyar Cep Telefonu Haberler

500

Yorumlar (34)

Merve can:

Aferin sana küçük beyinli çok güzel birşey yaptın karnındaki masuma topluma kötü örnek olan bu zavallılar için bi önlem alınması lazım sosyal medya ne hâle gelmiş..nice herşeyini feda ederek çocuk sahibi olmak isteyenlere nasip et allahım..

22
1
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA!:

Sevgili kanun koyucular , kişilere özel araçlarda sigara içenlere ceza kesiyorsunuz , bu bayanı da cezalandırmanızı bekliyoruz . Doğmamış bebeyi zehirliyor , bundan daha büyük kötülük mü olur ?

19
1
yanıtYanıtla
MİKROP:

enişte bize de bir araba çalabilirmi sipariş üzerine

14
3
yanıtYanıtla
amannnn:

Yazık doğacak bebeğe birde. Öyle baba ve böyle anneden. Ağacı şimdiden daha karnındayken eğiyor baksana. Ama o vişne suyu canımmmmmm. Yuh. . .

yanıt8
yanıt1
ULAŞCANCON:

İNŞALLAH O ÇOCUK ÖYLE BİRİ OLUR Kİ SİZ ONA BAKIP BELKİ İMANA GELİRSİNİZ.

14
1
yanıtYanıtla
FANİ:

Ağaç yaşken ölmez inşallah

13
1
yanıtYanıtla
AntiTs:

oto hırsızlığı şüphesi diyor. herkes haram yeme peşinde. bordrolu çalışanı Allah korusun. vergisini her ay tıkır tıkır veriyor.

11
1
yanıtYanıtla
ADALETSİZLİK:

Sende haklısın, inancından şüpheli insanın dünyaya getireceği nesilden ne beklenebilir ki. . . Sizin gibi düşünceli ağaçlar eğilsin hiç düzelmesin belki kökü yerinden çıkar, toplum rahatlar.

9
1
yanıtYanıtla
SİZİNE YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:

ŞURDA YORUM YAPANLAR DA NE KAA DÜZGÜN İNSANLAR CANIM MÜKEMMELLER

1
8
yanıtYanıtla
ARROW:

işte cehalet

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title