Haberler

Yargılandığı davadan 18 yıl ceza alan sanık adliyeden kaçmaya çalıştı

Güncelleme:

İstanbul Adalet Sarayı'nda tutuksuz yargılandığı davada 18 yıl ceza alarak hakkında tutuklama kararı çıkan sanık, zemin kata indikten sonra mahkeme salonlarının kalemlerinin bulunduğu koridorun başındaki cam kapıyı kırarak kaçmaya çalıştı.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda tutuksuz yargılandığı davada, hakkında tutuklama kararı çıkan sanık, mahkeme salonunun dışındaki cam kapıyı kırarak kaçmaya çalıştı. Alt kata inen sanık O.E.'yi polis ve güvenlik görevlileri yakaladı.

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" davasından 18 yıl ceza alarak hakkında tutuklama kararı çıkan sanık O.E. duruşma salonunun bulunduğu 1'inci kattan koşarak aşağıya indi. Sanık O. E., zemin kata indikten sonra mahkeme salonlarının kalemlerinin bulunduğu koridorun başındaki cam kapıyı kırarak kaçmaya çalıştı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Polis ve adliyenin güvenlik görevlilerince kısa sürede yakalanan sanık, cam parçalarından dolayı vücudunda oluşan kesikler için hastaneye götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çağlayan Adalet Sarayı 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Memleketim:

18 yil ceza alacak bir zanli nasil oluyorda elini kolunu sallaya sallaya Adliye''ye gelebiliyor? Ya arkadas nasil bir carpik Adalet Systemimiz var? Yeminle tiskiniyorum Memleket''imin gidisatindan.

32
5
yanıtYanıtla
biraz tuhaf:

. . . Yada 18 yil Ceza Alan biri nasil oluyorda alt kata Kadar kacabiliyor ?

yanıt0
yanıt0
MSDS:

Uyuşturucu satıcılarını Filipinler Devlet Başkanı Duerto''nun yaptırdığı gibi sokak ortasında yakaladığı yerde infaz ettirmek en doğrusu onlar gençlerimize acımıyor, bunlara mahkeme ve hapis ödül olur . .

30
1
yanıtYanıtla
ld:

uyusturucay mılletın sebılerını genclerını alıstır sat para yap mılletın evlatların hayatı sonsun bırde yasayın oylemı

13
0
yanıtYanıtla
es:

ceza evleri cok lüks akıllanmıyorlar şartlar kötü olsun hapise gırdıgıne pişman olmalı

8
1
yanıtYanıtla
20:

bu ve bunun gibileri anne karnında müdahale edeceksin ki topluma böyle kötü varlıkları çıkarmayacaksın

9
0
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

İnsan hayatını doğrudan ilgilendiren konularda, suçlu nerde kıstırılırsa, direk vurulup öldürülmeli, diye insanın içinden geçmiyor değil hani. . . !? Adam 40 satır, 40 katır hesabı KIRK kişiyi doğrayacak, sonra bi deelini kolunu sallayıp, polise efelenecek, kafa tutacak. . !? Polis anında al aşağı edebilmeli böyle tipleri, hem de kafasından tek kurşunla. . . !!!

6
2
yanıtYanıtla
MB:

Bu uyusturucu satan temin edenler memletin genclerini zehir yalan bunlar a turkiye nin belalari bunlara Imgur bout cezaevinde kalmalidirlar anlasinlar adil yargi sivil insanlarda Uye olusturmali Yargic Mahkeme uye sayisina gore cezalandirmalidir bunlar suclu ve omu boyu hapis vermeli

7
0
yanıtYanıtla
NOKTA:

şimdi bu muhteremkardeşimizi güzel bir muayane yaparlar yaralarsını sararlar sonra güzelce sıcak odasına alırlar bir süre takılır sonra eyiii halden cezasını indirir arada bir hava almaya dışarıya izinli gönderir sonrada affediverirler güzel kardeşimiz yeniden üretime kaldığı yerden devam ediverir hamdosssunnnn:)))

6
0
yanıtYanıtla
CEMİL:

Amerikada olsa kaçmaya çalıştımı direk vuruyorlar öle peşinden koşayım yok baktı suçlu kaçıyor hemen vururlar bizdede öle olsa kimse kaçamaz ve dünyanın en büyük hapisanesini açmamız lazım yoksa hakimler cezaevleri dolu diye böle suçluları hapse atmıyor kolay kolay

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title