Haberler

    12 bin 800 TL'lik seminere katılan Defne Samyeli, kağıda yazdığı isim görünecek diye panik oldu

    Güncelleme:

    Çağla Şıkel ve Defne Samyeli, Amerikalı kişisel gelişim uzmanı Dr. John Demartini'nin verdiği "Çığır Açan Deneyim" seminerine katıldı. 16 saat seminerde kalan ünlü isimler bunun için yaklaşık 13 bin TL ödedi. Bir kağıda üzerinde çalışma yapmak istediği kişiyi yazan Samyeli, yazdığı ismin görünmesinden çekinerek "Hayatta söylemem" dedi.

    Amerikalı kişisel gelişim uzmanı Dr. John Demartini'nin geçen hafta sonu bir otelde verdiği "Çığır Açan Deneyim" semineri, ünlü isimlerden ilgi gördü. Demartini'yi dinlemeye gelenler arasında Defne Samyeli ve Çağla Şıkel de vardı. Katılımcılar, sabah 08.00'de başlayıp gece 01.00'de biten 16 saatlik eğitim için 12 bin 800 TL ödedi.

    DEFNE YAZDIĞI İSMİ SÖYLEMEDİ

    Nefret duyulan kişileri anlayıp affetmeyi öğreten Dr. John Demartini, seminere başlarken katılımcılara "Önce üzerinde çalışmak için bir kişiyi seçin" dedi. Ardından en önde oturan Defne Samyeli'ye "Kağıda yazdığınız kişi kim?" diye sordu. Panikleyen ve kağıdının üzerini eliyle kapatan Samyeli'nin "Hayatta söylemem" sözleri salondakileri güldürdü. Samyeli'nin bu halleri ise akıllara, kağıda eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın adını yazabileceğini getirdi.

    "KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

    Samyeli ile seminerde olan Şıkel, Instagram hesabından paylaşım yaparak eğitim hakkında şunları söyledi: "2 gündür çok önemli bir eğitimdeydim, çok kıymetli saatler geçiriyor ev kendimi çok şanslı hissediyorum."

    Çağla Şıkel ve Defne Samyeli 16 saatlik eğitim için 12 bin 800 TL ödedi

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Defne Samyeli Haberler

    Bakmadan Geçme

    Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (20)

    iyi tezgah:

    Allah aşkına ne anlattı bir günde de 12800 TL bayıldınız ya

    22
    3
    yanıtYanıtla
    gitti paralar:

    hahahaahaha yoruma gel

    yanıt12
    yanıt1
    Erkan:

    microsoft sertifika ve sinav fiyatlarini duysa ölür herhalde :D

    yanıt17
    yanıt2
    SOFİ:

    eğitim almak istiyorsan aç menzil şeyhini dinle. hem de bedava. hem kişiliğin hem rıhın gelişsin.

    7
    16
    yanıtYanıtla
    Gamal:

    Dinsizler anlamaz kardeşim

    yanıt2
    yanıt5
    Yako50:

    çok para beleş kazanç, şaşkın harcamayıda beraberinde getirir, allah ıslah etsin, ülkemizde ihtyaç sahiplerine yardımcı olsanızya, para şaşkını şımarıklar.

    16
    2
    yanıtYanıtla
    ...:

    BİR SUS BE BİR SUS, ŞAMARLARIM SENİ HA

    yanıt1
    yanıt4
    Egemen:

    Gereksizler

    10
    5
    yanıtYanıtla
    Gündoğumu:

    Dersin Sonunda gereken dersi almışlardır.

    12
    3
    yanıtYanıtla
    Bozkurti:

    Bu tip insanlar parayı nereye harcayacağını bilmeyen insanlardır. Ama eğitim yolunda herşey mübah bu yöndende bakmak lazım

    13
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title