Haberler

15 gün önce anne olan Berfu Yenenler eski fit haline yeniden kavuştu

Güncelleme:

Oyuncu Eser Yenenler'le geçtiğimiz Haziran ayında evlenen manken Berfu Yenenler geçtiğimiz günlerde oğlu Kuzey'i kucağına aldı. Doğumdan 15 gün sonra fotoğrafını paylaşan Berfu Yenenler'in fit hali herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz Haziran ayında hayatlarını birleştiren Eser Yenenler ve Berfu Yıldız çifti, 2 hafta önce anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayarak oğulları Kuzey'i kucaklarına almışlardı. Doğumun ardından kendisini spora veren Berfu Yenenler, hızla kilo verdi. Son halini Instagram hesabından paylaşan Yenenler'in fit halini görenler "Nasıl başardın?" sorusunu sormaktan kendini alamadı.

ESKİ HALİNE DÖNDÜ

Berfu Yenenler, "Bugün Kuzey tam 15 günlük ve eski jeanimin içine girdim yaşasın" yazarak yaptığı paylaşımla eski haline döndüğünü resmen kanıtladı. Yenenler'in bu kadar kısa sürede fit haline kavuşmasını takipçilerini meraklandırdı.

15 gün önce anne olan Berfu Yenenler'in son hali görenleri şaşırttı

"İYİ Kİ GELDİN" NOTUYLA DUYURMUŞTU

Berfu Yenenler oğlu Kuzey'i kucağına aldığı haberini sosyal medya hesabından " Hoş geldin ailemize küçük Kuzey... İyi ki geldin" notuyla duyurmuştu.

15 gün önce anne olan Berfu Yenenler'in son hali görenleri şaşırttı

15 gün önce anne olan Berfu Yenenler'in son hali görenleri şaşırttı

15 gün önce anne olan Berfu Yenenler'in son hali görenleri şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eser Yenenler Berfu Yıldız Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500

Yorumlar (20)

ek:

evlenmeden çocuk yap, sonra övün dur pantolonum oldu diye. . . yazık.

44
4
yanıtYanıtla
DTGDFDF:

AĞZINIZA SAĞLIK

yanıt11
yanıt1
fth:

SÜPER HABER ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN İÇİNE GİRMİŞ

34
3
yanıtYanıtla
xx:

inanılır gibi değil bizi ilgilendiren kısmı ne

21
1
yanıtYanıtla
:

Kadın 15 günde kilo derdine düşmüş. Sanki millet onun güzelliğine bakıyor. Anne olduğunun farkına bile varamamış henüz yazık. O BEBEĞE ALLAH SAĞLIK VE BÜYÜYÜNCE DE SABIR VERSİN BU KADINLA. Ego, eziklik vs. duygulara sahip bu kadın o bebeği asla bakamaz.

yanıt6
yanıt3
cocuk varsa akan su durmalıdır!:

kötülükten ders almayı öğrenmelisin ; bu safi cehalet ve kötülük!

yanıt0
yanıt1
aaaa:

maşa ile koca ayı

20
1
yanıtYanıtla
Moda:

Ay cok guldum bu yoruma helal

yanıt3
yanıt0
ilgaz:

bunlar boş boş haberler onların derdi bizimi gerdi

11
0
yanıtYanıtla
Dünya:

Darısı esere

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title