Haberler

14 yıl önce boşanan Çelik ve Buket Saygı, doğum günlerini birlikte kutladı

Güncelleme:

2005 yılında evliliklerini sonlandıran ve bir çocukları olan Çelik ile Buket Saygı, aralarındaki bağı koparmadı. Görüşmeye devam eden çift, peş peşe olan doğum günlerini de beraber kutladı.

KARANTİNADA DOĞUM GÜNÜ KUTLADILAR

Eski eşiyle kutlama yaparken bir video çeken ve bunu sosyal medya hesabından paylaşan 54 yaşındaki Çelik, "Pasta bulamadık ne yapalım" derken , şarkıcının çekim yaptığını fark eden Buket Saygı ise bu duruma gülümseyerek "Çok komiğime" gitti dedi. Çelik kutlama videosunu "Böyle olur karantinada doğum günü kutlaması neşesi" notuyla paylaştı.

14 yıl önce boşanan Çelik ve Buket Saygı, doğum günlerini birlikte kutladı

EVLİLİKLERİ 3 YIL SÜRDÜ

2002 yılında nikah masasına oturan Çelik ve Buket Saygı, 2005 yılında boşandı. Çiftin Atilla Ata adını verdikleri bir erkek çocukları var.

14 yıl önce boşanan Çelik ve Buket Saygı, doğum günlerini birlikte kutladı

14 yıl önce boşanan Çelik ve Buket Saygı, doğum günlerini birlikte kutladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buket Saygı Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (14)

Avni:

bu nasıl bir bohem hayattır.anlamak mümkün değil.

33
3
yanıtYanıtla
Avni:

çağımızda ahlaksızlığın adı olmuş çağdaşlık.

31
4
yanıtYanıtla
Hakan:

Bosanmayin kardesim. . . olmuyor iste oyle sap gibi yanliz. . . evlilikte tartismayin insa gibi konusun. . baktiniz tartismaya donuyor biriniz ciksin dolassin ortalik yatistiktan sonra eve gelsin. . . sinirle sacma sapan seyler soyeyip birbirinizin kalbinizi kiriyorsunuz sonra da bosaniyorsunuz. . . kavga evliligin tuzu biber diyen de sacmaliyor. . . tartisma olursa saygi biter. . .

25
3
yanıtYanıtla
DOKTOR CİVANIM:

He dayı he, böyle söylersiniz söylersiniz, evlilik 15 seneyi dolduunca rutinden bıkar başka kadınlara bakarsınız. Biz çook gördük öyle namazlı, niyazlı, dini bütün ama gözler fıldır fıldır kızı yaşındaki genç kızların kalçasında. . . Anlayın artık bu hayat evlilik müesesini taşımıyor. Yok öyle bir yastığa 50 yıl baş koymalar filan. Hani keşke olsa, ama bitti gitti. . .

yanıt14
yanıt13
Avni:

özgür yaşammış.peh ki ne pehhh...

23
3
yanıtYanıtla
Bi susun:

Ne diyosun ya. Ailece kutlamak istemiş iste. Oğlu ve eşi ile... evet gayet de olması gereken. Ne güzel birbirlerinin yüzüne bakabildikleri şekilde bitirmişler evliliklerini

yanıt7
yanıt1
Avni:

medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.

23
1
yanıtYanıtla
AHLAKSIZLAR:

BU NASIL BİR ZİHNİYEDİR KARDEŞİM BÖLE YAAA YILLAR ÖNCE BOŞANMIŞSIN ŞİMDİ AYNI EVDE KARANTİNA GEÇİRİYORSUN. TOPLUMUN AHLAKINI YERLE BİR EDIYORSUNUZ NASIL İNSANLARSINIZ SİZ YAAA

6
14
yanıtYanıtla
yarcan:

çelik çok geniş bir insan. . . . her suyu kaldırır. Tam bir cumhuriyet çocuğudur kendisi.

0
13
yanıtYanıtla
Haram:

ZİNAYI TAVSIYE ETMEN NE KADAR DOĞRU OTEKI TARAFA INANCIN OLMASA DA ZINA AONYCU DOGAN BINLERCE COCUGUN ANASIZ.BABASIZ DAHA SONRA BAŞLARINA NE GELDIGINI EDEPSIZLIGI HAYASIZLIGI. MESRU. GOSTERMEYE CALISMA.DOKTOR .CIVAN ARKADAŞ

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title