Haberler

Vida Taraftarına Veda Etti Yakında Geliyor

İgor Surkis : "Vida' ya Beşiktaş'ın şartlarını sunamadık"Ali DANAŞ-İSTANBUL-DHABeşiktaş'ın yaz transfer döneminde anlaşıp imza attırdığı Domagoj Vida dün gece taraftarlara ve takım arkadaşlarına veda etti.

İgor Surkis : "Vida' ya Beşiktaş'ın şartlarını sunamadık"

Ali DANAŞ-İSTANBUL-DHA

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde anlaşıp imza attırdığı Domagoj Vida dün gece taraftarlara ve takım arkadaşlarına veda etti.

Dynamo Kiev'in UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında oynadığı Partizan maçında sakatlığı sebebiyle kadroda olmayan Vida seyircisinin önüne çıkıp statta tur atarak tüm taraftarları selamladı ve veda etti.

Kiev'in 4-1 kazandığı maç sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan başkan Surkis, Vida'dan Beşiktaş'ın şartlarını sunamadıkları için ayrılmak zorunda kaldıklarını açıkladı.

Igor Surkis, "Vida takımın önde gelen oyuncularından biriydi ve doğal olarak bizim için büyük kayıp. Bugün taraftarlara ve takım arkadaşlarına veda etti. Yarın bana da gelecek vedalaşacağız. Onun kalmasını isterdim ama farklı bir yok seçti. Ailesi ve çocukları için bu kararı aldı. Biz Beşiktaş'ın Vida'ya sunduğu şartları sunamayız. Beşiktaş'ta da Dynamo'da oynadığı seviyede oynamasını isteriz" diye konuştu.

Bu arada konuşma arasında "Beşiktaş'tan bir miktar para alacağız" diyen Surkis'in bu açıklamasının doğru olmadığı ve Vida'nın sözleşmesi bittiği için Beşiktaş'ın Kiev'e hiç bir şekilde para ödemeyeceği öğrenildi.

Önümüzdeki haftalarda İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek olan Hırvat stoper Beşiktaş'a 3.5 yıllık imza atacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstanbul Beşiktaş Kiev Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title