Haberler

Victoria Beckham, Spice Girls Grubunu Milyonlarca Dolar Zarara Uğrattı

Güncelleme:

11 yıl aradan sonra yeniden turneye çıkmaya hazırlanan Spice Girl grubu, Victoria Beckham yüzünden 53 milyon TL zarara uğradı.

Geçtiğimiz günlerde 11 yıl aradan sonra yeniden turneye çıkacaklarının duyurusunu yapan Spice Girls grubu hayal kırıklığı yaşatan bir olayla karşı karşıya kaldı. Gruba dahil olmayı reddeden , Spice Gril grubunun 53 milyon TL zarara uğramasına sebep oldu.

ALACAKLARI ÜCRETLER AÇIKLANDI

Yıllar sonra ilk kez yeniden turneye çıkacaklarını açıklayan dünyaca ünlü müzik grubu Spice Girls'ün dün ise turneden alacakları ücretler açıklandı.

Victoria Beckham Spice Girls Grubuna Çok Büyük Kazık AttıSPİCE GİRLS GRUBU

BİR ZAMANLAR FIRTINA GİBİ ESTİLER

1990'lı yılların sonu ve 2000'li yılların başında fırtınalar estiren pop müzik grubunun İngiltere'de turneye çıkacak olan grup üyelerinden Melanie Chisholm, Melanie Brown, Emma Bunton ve Geri Halliwell turne sonunda kişi başı 3.2 milyon dolar yani ortalama 17.4 milyon TL alacağı açıklandı. Ancak turne sevilir ve devamı istenirse bu kez de kişi başı 6.5 milyon dolar, yaklaşık 35.3 milyon TL alacaklar.

Victoria Beckham Spice Girls Grubuna Çok Büyük Kazık Attı

YAN ÇİZMİŞ

1 Haziran 2019'da Manchester Etihad Stadyumu'ndaki konserle turneye başlayacak olan grubun bu durumdan huzursuz olduğu haberleri konuşuluyor. Çünkü iddialara göre turneyi düzenleyen şirket, Victoria Beckham'ın kadroya dahil olması halinde kişi başı 13 milyon dolar vermeyi teklif etmiş ancak teklifi reddetti ve turneye çıkmayacağını açıkladı.

Victoria Beckham Spice Girls Grubuna Çok Büyük Kazık Attı

KİŞİ BAŞI 70 MİLYON TL ALACAKLARDI

Bu durum nedeniyle de grup üyeleri Victoria Beckham'a oldukça kızgın ve kırgın. Çünkü Victoria Beckham ekibe dahil olsaydı kişi başı 70 milyon TL alacaklardı. Hal bu olunca ekip şu an 9.8 milyon dolar yani yaklaşık 53 milyon TL zarara uğramış durumda. Bunun sebebi ise David Beckham'ın eşi Victoria Beckham olarak gösteriliyor.

Victoria Beckham Spice Girls Grubuna Çok Büyük Kazık Attı

Victoria Beckham Spice Girls Grubuna Çok Büyük Kazık Attı

Victoria Beckham Spice Girls Grubuna Çok Büyük Kazık Attı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Beckhamın artık ne işi olur:

Dünyanın en bilinen futbolcu kocasına sahip, çocukları dizmiş, dükkanı açmış. Tekrar Dünyayı mı gezecek.

6
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

yerin dibine batın.. Amin

4
1
yanıtYanıtla
Teleskoplu:

Canın helvamı çekti

yanıt1
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title