Haberler

Vicdansızlar, 80 Kaçak Göçmeni Metruk Eve Kilitleyip Kaçtılar

Van’ın Erciş ilçesinde insan ticareti yapan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 80 yabancı uyruklu kaçak göçmeni metruk bir eve kiletleyip arkalarına bakmadan sırra kadem bastılar.

Van'ın Erciş ilçesinde insan ticareti yapan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 80 yabancı uyruklu kaçak göçmeni metruk bir eve kiletleyip arkalarına bakmadan sırra kadem bastılar. Metruk evden çocuk ağlama sesleri gelmesi üzerine eve giden mahalle sakinleri gördükleri manzara karşısında adeta donup kaldılar.

Edinilen bilgelere göre, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 80 yabancı uyruklu kaçak göçmen İstanbul yerine Erciş ilçesinde metruk bir binaya aç susuz hapsedildiler. Tekevler Mahallesinde metruk bir eve gece bırakılan göçmenlerine üzerlerine ise kapıyı kilitlediler. Semt sakinleri metruk evden ses gelmesi üzerine gittiklerinde ise gözlerine inanamadılar. Gece saatlerinde guruplar halinde getirildiklerini belirten kaçak göçmenlere, semt sakinleri evlerinden getirdikleri ekmek ve su ile ihtiyaçlarını karşıladılar. Kadın, çocuk ve bebeklerin de aralarında olduğu 80 kaçak göçmen daha sonra olay yerine gelen polisler tarafından araçlara bindirilerek Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler.

Afganistan, Pakistan, Türkmenistan ve Bangladeş uyruklu oldukları tespit edilen kaçak göçmenler İstanbul'a götürülme karşısında insan tacirlerine kişi başı bin Amerikan Doları verdiklerinin iddia ettiler. İnsan tacirlerinin yakalanması için Erciş İlçe Eminiyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatılırken, kaçak göçmenlerin ise sağlık kontrollerinin ardından, sınır dışı edilmek üzere Van Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edileceği kaydedildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erciş 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

VANLIYAM ŞANLIYAM:

YILARDAN BERİ İNSAN KAÇAKÇILIĞI, EROİN, SİAH, SİGARA , AKARYAKIT KAAKÇILIĞI YAPPPPPPILIYOR. HERKESTE BİİYOR. BUNAR NASILLLLL GELİYOR NASIL GİDİYOR AÇABA. BİRDE BUNU ARAŞTIRSANIZ , ALAH BU TÜR İŞERİ YAPANMARI B TÜR YOLARA PARA KAZANANLARI, HARAM YOARLA PARA KAZANANLARI ARIM PARÇA ETSİN AMİN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title