Haberler

Vicdansız sürücü köpeğe çarpıp arkasına bile bakmadan kaçtı

Güncelleme:

- Vicdansız sürücü köpeğe çarpıp arkasına bile bakmadan kaçtı Antalya'da vicdansız sürücünün çarpıp kaçtığı sokak köpeği telef oldu.

- Vicdansız sürücü köpeğe çarpıp arkasına bile bakmadan kaçtı

ANTALYA - Antalya'da vicdansız sürücünün çarpıp kaçtığı sokak köpeği telef oldu. Sürücünün köpeğe çarpıp hiç durmadan yoluna devam ettiği o anlar güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Olay bugün öğle saatlerinde Antalya'nın merkez Kepez ilçesi Sütçüler mahallesinde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan köpek, yolan geçmekte olan bir cipin altında kaldı. köpeğin üzerinden geçen cip sürücü, yoluna hiç durmadan devam ederken, sokak köpeği telef oldu. Köpeğin karşıya geçmeye çalıştığı anlar, cipin çarpması ve yoluna devam etmesi ise çevredeki bir işyerinin gücenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sütçüler Antalya Kepez 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Insaniyet.:

Insanlık zor zanaattır , böylesinin yetiştiği aileye de yazık, yetiştirdiği çooluğa çocuğa da yazık.. Bugun bir cana önem vermezsin ama inşallah Allahın huzurunda suâl gününde yagmur çamur içinde sokakta yaşamaya çalışan o candan af dilerken önem göremezsin...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title