Haberler

Vezirköprü Myo'da Mezuniyet Töreni

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu'nda(MYO) 5.si düzenlenen mezuniyet töreninde 200 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

2011-2012 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenine Kaymakam Ozan Balcı, Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Mehmet Canlı, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Işıktaş, Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Halil Kütük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir, daire amirleri ile öğrenciler ve velileri katıldı.

Okul Müdürü Prof. Dr. Halil Kütük burada yaptığı konuşmada, "Bugün sizin için çok farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemi kapanıyor ve ondan aldığınız güçle bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Aileleriniz sevgisi, ilgisi ve desteğiyle yetişen gençler olarak bugün buradasınız. Sevgili öğrencilerimiz yüksek okul dönemindeki 2 yıllık öğrenimleriniz sonucunda derslerinizi başarmış olarak diploma almaya hak kazandınız. Gelecekteki başarılarınızın bizlerin gurur kaynağı olacağını belirtirken, sizleri ve ailelerinizi kutlarım" dedi.

Okul birincisi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Emine Çakan'ın okul kütüğüne plakasını çakmasından sonra mezun olan öğrencilere belgeleri, protokol üyeleri tarafından verildi. Öğrenciler, törenin sonunda keplerini havaya attı. Tören, davetlilere yapılan yemek ikramıyla tören sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ozan Balcı Vezirköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title