Haberler

Vezirköprü'de "Uygulamalı Girişimcilik" Kursu Sona Erdi

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik" kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik" kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Atatürk İş Merkezi konferans salonunda, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), KOSGEB ile Çalışma ve İş Kurumu'nun (İşkur) işbirliğinde açılan "Uygulamalı Girişimcilik" kursunun sertifika töreni düzenlendi.

Vezirköprü TSO Başkanı Abdulkadir Fişekçi, törende yaptığı konuşmada, devletin çeşitli kurum ve kuruluşlar aracılığıyla KOBİ'lere önemli destekler verdiğini söyledi.

Söz konusu desteklerin KOBİ'lerin büyümesine önemli katkı yaptığını ifade eden Fişekçi, "KOSGEB, İŞKUR ve TKDK tarafından verilen bu destekler KOBİ'lerin gelişmesi ve daha fazla büyüyebilmesi için büyük önem arz ediyor. Gelişmekte olan dünya ve teknoloji ile birlikte büyüyen sanayiye ayak uydurmak isteyen ve küçük kalmak istemeyen işletme sahiplerinin devletin sağladığı desteklerden muhakkak yararlanması gerekmektedir." dedi.

İŞKUR Samsun İl Müdürü Hasan Kılıçaslan ise, il genelinde 2 bin 200 işletmeye destek verdiklerini belirterek, söz konusu işletmelerde 14 bin kişinin istihdamını sağladıklarını söyledi.

Programda KOSGEB İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu tarafından KOSGEB'in faaliyetleriyle ilgili sunum yapıldı.

Daha sonra, kursu başarıyla bitiren 25 kursiyere sertifikaları verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Vezirköprü Samsun Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title