Haberler

Vestel Manisaspor'un Yeni Transferi Reınaldo, İddialı Konuştu

Vestel Manisaspor'un Brezilyalı Oyuncusu Reinaldo, Futbol Yaşantısını Türkiye'de Sürdüreceği İçin Çok Mutlu Olduğunu Belirterek, "Vestel Manisaspor ile Büyük İşler Başaracağımıza İnanıyorum" Dedi.

Vestel Manisaspor'un Brezilyalı oyuncusu Reinaldo, futbol yaşantısını Türkiye'de sürdüreceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Vestel Manisaspor ile büyük işler başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Kulübün internet sitesine açıklamada bulunan Brezilyalı oyuncu Reinaldo, "Futbol yaşantımı Türkiye'de sürdürecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Buraya geldiğimde ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Türk insanı çok sıcakkanlı. Hemen beni aralarına alıp takıma kolay bir şekilde uyum sağlamama yardımcı oldular. Gerçekten burada mükemmel bir ortam var. Gösterilen ilgi karşısında çok şaşırdığımı söylemeliyim. Yeni takımımla birlikte büyük işler başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Takım arkadaşı Rafael'in kendisine hem saha içinde hem de saha dışında yardımcı olduğunu anlatan Reinaldo, "Rafael, bana Manisa'nın çok güzel bir şehir olduğunu söyledi. Kamp dönüşü ben de kendime ev bakacağım" diye konuştu.

Brezilyalı futbolcu Rafael ise, Reinaldo'nun çok kaliteli bir oyuncu olduğunu belirterek, takıma mutlaka faydalı olacağını söyledi.

Bu arada Fortis Türkiye Kupası maçlarının ertelenmesi nedeniyle Vestel Manisaspor'un kamp programı değişti. 13 Ocak'ta sona ereceği açıklanan Antalya kampı 20 Ocak Cumartesi günü tamamlanacak. Vestel Manisaspor, buradan Ankara'ya geçerek 21 Ocak günü Fortis Türkiye Kupası maçında Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek.

(İY-İY--HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title