Haberler

Vestel Manisaspor'da Yüzler Asık

Süper Lig'de Son 13 Maçta 1 Galibiyet, 9 Yenilgi, 3 Beraberlik Alan, Maratonun İkinci Etabında Oynadığı 5 Karşılaşmada 1 Puanla Yetinen V.manisaspor'da Yüzlerden Düşen Bin Parça Olurken, Teknik Direktör Ersun Yanal, Üst Üste Maç Kaybetmenin Ağırlığı Altında Ezildiklerini Söyledi. 'Biz İyi Bir Takımız, Bu Yükü Kaldırmalıyız' Diyen Yanal, Lig Sonuncusu Erciyesspor Önünde Yenilgiyi Hak Etmedikle...

SÜPER Lig'de son 13 maçta 1 galibiyet, 9 yenilgi, 3 beraberlik alan, maratonun ikinci etabında oynadığı 5 karşılaşmada 1 puanla yetinen V.Manisaspor'da yüzlerden düşen bin parça olurken, teknik direktör Ersun Yanal, üst üste maç kaybetmenin ağırlığı altında ezildiklerini söyledi. ''Biz iyi bir takımız, bu yükü kaldırmalıyız'' diyen Yanal, lig sonuncusu Erciyesspor önünde yenilgiyi hak etmediklerini ifade etti.

Erciyesspor randevusuna sakat olan Rafael ve Borbiconi'nin yanı sıra kart cezalı Nizamettin ile Uğur'dan yoksun çıkan Vestel Manisaspor'da dördüncü sarı kartını gören Okan Koç da cezalı duruma düştü. İki takımın da bulundukları pozisyon gereği temkinli oynadığını belirten Yanal ''Stresli maçtı. Oyunun kontrolü tamamen bizdeyken, bireysel hata yüzünden mağlup duruma düştük. Skoru eşitlememizi sağlayacak pozisyonları da bulamadık'' diye konuştu.

Şeytanın bacağını Kayseri'de de kıramamanın üzüntüsünü yaşayan Başkan Haluk Çubukçu, sergilenen futbolla teselli bulmaya çalıştı. ''Son haftaların en iyi oyununu sergiledik'' diyen Çubukçu, ''Erciyesspor iki kez üstümüze geldi, biri gol oldu. Bu şanssızlığı kırmamız, acilen toparlanmamız lazım'' diye konuştu. Fortis Türkiye Kupası'nda çarşamba günü Beşiktaş'ı konuk edecek Manisaspor, ligde de G.Birliği'ni ağırlayacak.

M.Hakkı ÖZBAYIR

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title