Haberler

Vestel Manisaspor'da Moraller Yüksek

Vestel Manisaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Kenan Yaralı, Sivasspor Maçı Galibiyetiyle Takımın Stresten Uzaklaşıp Moral Bulduğunu Kaydederek, "Motivasyon ve Moral Olarak Futbolcularımız ve Teknik Heyet İyi Bir Noktada. Fenerbahçe Maçında Bunu Sahaya Yansıttığımızda Puan Almamamız İçin Hiçbir Neden Yok" Dedi.

Vestel Manisaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Kenan Yaralı, Sivasspor maçı galibiyetiyle takımın stresten uzaklaşıp moral bulduğunu kaydederek, "Motivasyon ve moral olarak futbolcularımız ve teknik heyet iyi bir noktada. Fenerbahçe maçında bunu sahaya yansıttığımızda puan almamamız için hiçbir neden yok" dedi.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Vestel Manisaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Kenan Yaralı, Sivasspor galibiyeti ile takımın bir çıkış rotasına girdiğini belirterek, "Önümüzdeki maçlar sezon sonuna kadar zorlu maçlar. Sivasspor galibiyetinden sonra Fenerbahçe ile bu hafta stresli bir lig maçı oynayacağız. Fenerbahçe'nin lider olması, Beşiktaş'la olan puan farkının inmesi, bizim 10 hafta kötü gidişatımız, Ersun Yanal'ın istifası ile teknik direktör değişikliği, takımdaki bazı operasyonlar ve son Sivasspor galibiyeti ile birlikte puan cetvelindeki durumumuz, bizleri Fenerbahçe maçından kesinlikle puanlarla dönmemizi gerektirecek noktaya getirdi. Dezavantajlarımız deplasmanda Fenerbahçe ile oynamamız, avantajımız ise Fenerbahçe'nin stresli olması. Sonuçta çok iyi hazırlanıyoruz. Motivasyon ve moral olarak futbolcularımız ve teknik heyet iyi bir noktada. Sahaya da bunları yansıttığımızda puan almamamız için hiçbir neden yok" dedi.

Gazetecilerin teknik direktör değişikliğiyle ilgili sorularına cevap veren Yaralı, "Yönetim olarak biz teknik direktör değişikliği düşünmedik. Dışarıdan daha objektif gözle bakan kişiler, burada verilen kararın geç olduğu fikrine kapılabilirler. Bizim, Ersun Yanal ile hiçbir sorunumuz olmadı. Kendisiyle 5 yıllık çalışma programımız vardı. Başarısızlığını gören Yanal, kendisi istifa kararı aldı ve biz de saygı gösterdik. İstifasını kabul ederek Giray hoca ile değişikliğe gittik. Sayın Yanal, takımı yüzüstü bırakıp kaçmış değil. Yanal, belli hedeflerle uzun vadeli bir çalışma için geldi. Uyguladığı programlarda başarılı olabilmiş midir? Hayır. Bu başarısızlığını kendisi kabullenip istifa etmiştir" şeklinde konuştu.

'Geçen sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu engelleyen takımlardan biri de Vestel Manisaspor oldu. Bu yıl da Vestel Manisaspor benzer bir engel çıkarabilir mi?' şeklindeki soruya ise Kenan Yaralı, "Futbolda tüm takımlar kendine göre belli bir kapasite içinde olan, iyi futbol oynayan oyunculardan oluşmaktadır. Biz de düşme potasına girmemek için bu maçta sonuna kadar mücadele edip kazanan taraf olmak istiyoruz. Sivasspor galibiyeti takımı daha da iyi ateşleyebilir. Fenerbahçe'nin stresli olması bir avantaj, Fenerbahçe'de yenilmeyecek bir takım değil. Geçen sene bunu Fenerbahçe camiasına gösterdik. Her takımın ne zaman, kimi yenebileceği hiç belli olmaz" cevabını verdi.

Sakaryaspor maçında yaşanan olaylar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) verdiği karara ilişkin soruya ise Yaralı, "Sakaryaspor maçı için Tahmin Kurulu'na başvurulacak. Başkanımız ve hukukçularımız kanuni prosedürü takip ediyorlar. Burada itiraz hakkımızı kullanacağız. Yönetim olarak bu maçın tekrar kaldığı yerden başlatılacağı inancı içindeyiz. Elimizde bulunan belgeler ile tüm savunmamızı yapacağız" cevabını verdi.

(ÖA-YK-KÇ-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title